Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kārlis Alberts Reišulis motokrosa sezonu uzsāks šonedēļ Francijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kārlis Alberts Reišulis motokrosa sezonu uzsāks šonedēļ Francijā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: VBP Photography

Viens no vadošajiem latviešu motosportistiem Kārlis Alberts Reišulis, kurš pārstāv komandu "VRT Yamaha Official EMX250" stāsta, ka šobrīd kopā ar komandu atrodas Francijā un gatavojas Francijas starptautiskajām sacensībām motokrosā, kuras notiks šajā nedēļas nogalē, 17. un 18. februārī "Sommieres" trasē.”

Šajā posmā startēs vēl trīs latviešu motosportisti - Pauls Jonass, Mairis Pumpurs un Rauls Blumfelds.

Kārļa Alberta Reišuļa treniņu plāns ir sadalīts pa dienām, katru dienu notiek kāda fiziskā aktivitāte. “Parasti nedēļu pirms sacensībām aizvadu trīs treniņus ar motociklu, pārējās dienās ir skriešana, riteņbraukšana vai vingrošana. Katru dienu ir kāds treniņš. Runājot par komandu, esmu labi iejuties. Liels plus ir tas, ka praktiski tikko šajā komandā ienācu un jau jūtos kā starp savējiem cilvēkiem. Tas uzreiz dod papildu motivāciju un daudz vieglāk sadarboties ar komandu. Šeit esam kā tāda viena liela ģimene,” stāsta sportists.

Šogad Kārlis Alberts Reišulis startēs Eiropas čempionāta posmos motokrosā. “Plāns vēl ir nobraukt arī kādu Francijas čempionātu, ja sanāks. Iespējams, kādu MX2 posmu, bet par to lemsim kopā ar komandu, skatīsimies pēc situācijas. Ceru, ka sanāks startēt arī kādā no Latvijas čempionāta posmiem. Kopumā esmu patīkami satraukts pirms jaunās sezonas. Ar nepacietību gaidu pirmos Eiropas čempionāta posmus,” tā Kārlis Alberts Reišulis.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre

     [+] [-]

, 2024-02-14 16:58, pirms 2 mēnešiem
a ko ta bračka?

     [+] [-]

, 2024-02-14 22:04, pirms 2 mēnešiem
Jā man tāds pats jautājums! Baigi stipras aizdomas, ka kautkas nav sagājis un šis taga ārstējas!