Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvija pēc divu gadu pārtraukuma startēs Nāciju kausā blakusvāģiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvija pēc divu gadu pārtraukuma startēs Nāciju kausā blakusvāģiem
Jānis Daiders un Kaspars Stupelis
Foto: motorsport.ee

Oktobrī gaidāmajās Nāciju kausa izcīņas sacensībās blakusvāģu motokrosā pēc divu gadu pārtraukuma uz starta atkal redzēsim Latvijas izlasi, kas iepriekš guvusi augstus panākumus un cer uz tādiem arī šajā reizē.

Latvijas izlase šogad nokomplektēta no trim spēcīgām ekipāžām - tās ir Jānis Daiders un Kaspars Stupelis, Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš, kā arī Modris Štelle un lietuviešu kantētājs Konstantins Belecks.

"Pēc vairāku gadu pārtraukuma esam sagatavojuši spēcīgu komandu un atkal vēlamies mēroties spēkiem ar visas pasaules blakusvāģu ekipāžām un pierādīt, ka esam konkurētspējīgi blakusvāģu sportā," ziņo komanda. "Šajā gadā nāciju izlases komandas sastāvā ir sportisti, kuriem ir milzīga motivācija cīnīties par pjedestālu - visas sezonas laikā sportisti pierādījuši savas spējas un pārsteiguši ar savu sniegumu trasē."

Nāciju kausa izcīņas sacensības šogad notiks 8. un 9. oktobrī Francijā.

Pēdējo reizi Nāciju kausā Latvijas komanda piedalījās 2013. gadā, kad sacīkstes notika Itālijā. Kopš 2004. gada latviešiem izdevies gūt ļoti augstus panākumus, 2005. un 2007. gadā izcīnot uzvaru, piecas reizes ierindojoties otrajā vietā un divreiz tiekot pie trešās vietas.

Kaspars Stupelis, kurš pērn kļuva par pasaules čempionu, šīs sezonas lielāko daļu izlaida ceļgala krustenisko saišu savainojuma dēļ, bet pēdējās nedēļās atgriezies trasē kopā ar Jāni Daideru, aizvadot cīņas gan Baltijā, gan ārpus tās. Savukārt Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš ir šī gada Latvijas čempioni, tāpat arī Modra Štelles un Konstantina Belecka ekipāža ir viena no vadošajām Baltijā.

Vai Latvijas izlase šogad kāps uz pjedestāla Nāciju kausā?

  • 101

  • 58


  +4 [+] [-]

, 2016-09-13 17:27, pirms 8 gadiem
Eu kapitāli... prieks lasīt

  +2 [+] [-]

, 2016-09-13 18:45, pirms 8 gadiem
Malači puikas,pēc tik traumām bagātas sezonas,turam īkšķus!

     [+] [-]

, 2016-09-13 20:59, pirms 8 gadiem
Vajadzēja vēl otru Daideri nokomplektēt. Ko tad bračkas sagājuši ragos?

     [+] [-]

, 2016-09-13 21:24, pirms 8 gadiem
Rencis Saldus rakstīja: Vajadzēja vēl otru Daideri nokomplektēt. Ko tad bračkas sagājuši ragos?
Lauris Daiders startēs Beļģijas izlasē.

     [+] [-]

, 2016-09-13 21:26, pirms 8 gadiem
WOOW LABAIS