Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Raganā notiks ''Senču kausa'' sacensības klubiem triālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Raganā notiks ''Senču kausa'' sacensības klubiem triālā
Mototriāls. Foto: Matīss Kellerts, lamsf.lv

23. jūlijā tiks aizvadītas Latvijas klubu sacensības triālā. Tas būs arī pirmais posms sacensību seriālam ''Minikauss''/''Senču kauss''. Piloti tiksies vienuviet Raganā.

Sacensības solās būt aizraujošas. Ņemot vērā, ka straujiem soļiem tuvojas sezonas izskaņa, piloti ir noskaņoti neatkāpties no saviem mērķiem un cīnīties par godalgām līdz galam. Ņemot vērā, ka šīs ir klubu sacīkstes, īpaši dueļi būs vērojami tieši starp spēcīgākajiem klubiem.

Nākamā nedēļas nogale motociklu sporta veidu cienītājiem būs īpaši aizņemta. Piektdien norisināsies LČ motošosejā, kā arī junioru čempionāts un Latvijas kauss motokrosā. Sestdien turpināsies LČ motošosejā un klāt nāks arī Latvijas amatieru čempionāts motokrosā.

Latvijas klubu sacensībām gan paredzēti vien divi posmi. Otrais tiks aizvadīts pirmajā oktobrī, kad piloti tiksies Vērniekos.

Ņemot vērā, ka trešajā jūlijā Ugālē norisinājās triāla sacīkstes, kurās pulcējās vairāk kā 100 sportisti no visas Baltijas, arī šajās sacīkstēs varētu būt gana daudz sportistu. Elites grupā toreiz triumfēja Arvis Dermaks. Klubi varētu tikt pārstāvēti arī no Lietuvas un Igaunijas.

Arī ziemas periodā paredzētas divas klubu sacensības triālā. Tās sauks par ''Ziemas kausu''. Abas tiks aizvadītas Siguldas novadā un paredzētas 26. novembrī un 17. decembrī.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT