Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Honda" komanda pirmo reizi 30 gadu laikā maina "MotoGP" motociklu krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Honda" komanda pirmo reizi 30 gadu laikā maina "MotoGP" motociklu krāsojumu
Foto: HRC

"Honda" rūpnīcas komanda prezentējusi savu "MotoGP" motociklu jauno krāsojumu, kas pirmo reizi kopš 1995. gada ir pamatīgi izmainīts. Tāpat prezentācijas jau aizvadījušas citas vadošās rūpnīcu komandas.

Kopš 1995. gada, kad par "Honda" komandas galveno sponsoru kļuva "Repsol", motociklu krāsojums katru sezonu bijis ļoti līdzīgs. Šī ir pirmā reize gandrīz 30 gadu laikā, kad tas būtiski mainījies. Tas saistāms arī ar to, ka "Repsol", lai gan joprojām ir vienības sponsors, krietni samazinājis savu iesaisti "MotoGP" komandā pēc Marka Markesa pāriešanas uz "Gresini Ducati" nometni.

Līdz ar to šosezon arī "Repsol" vairs tiks spilgti netiek izcelts krāsojumā, tā vietā lielāku uzsvaru liekot uz "Honda Racing Corporations" raksturīgo sarkano, zilo un balto krāsu. Gaidāmajā sezonā "Honda" komandu pārstāvēs 2020. gada "MotoGP" čempions Žoans Mirs, kā arī Luka Marīni.

No rūpnīcu komandām prezentāciju vēl nav aizvadījusi tikai "Aprilia", kas savu motociklu krāsojumu atrādīs 18. februārī. Tikmēr prezentācijas jau veikušas tādas komandas kā "Ducati", "Yamaha", KTM, arī "GasGas", par kuras gaitām sacensībās rūpējas "Tech 3" vienība.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...