Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kārlis Alberts Reišulis debitēs MX2 pasaules čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kārlis Alberts Reišulis debitēs MX2 pasaules čempionātā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Andris Smilšarājs

Latviešu motosportists Kārlis Alberts Reišulis šajā nedēļas nogalē aizvadīs debijas sacensības pasaules motokrosa čempionātā MX2 klasē.

Vēl pagājušās nedēļas nogalē 18 gadus vecais Reišulis stājās uz starta Ķeguma trasē "Zelta Zirgs", aizvadot Eiropas motokrosa čempionāta kārtējo posmu EMX250 klasē. Abos braucienos finišējot otrajā vietā, arī summā "Yamaha" rūpnīcas braucējs bija otrais, vien punktu zaudējot uzvarētājam.

EMX250 klasē vecākais no brāļiem Reišuļiem startē otro sezonu. Debijas sezonā, izlaižot divus posmus, sportists ierindojās astotajā vietā kopvērtējumā un arī šogad pirms Latvijas posma bija astotais, bet tagad pacēlies uz piekto vietu.

Reišuļu komanda sociālajos tīklos vēsta: "Ja tu tici un dari, tad izdosies. To varētu teikt par Kārli Reišuli. Kad 2010. gada septembrī Kārlis pirmo reizi uzsēdās uz motocikla, nekas neliecināja, ka viņa sapnis piedalīties pasaules čempionātā motokrosā ir reāls. Likās maza bērna iedomas. Kārlis domāja savādāk. Šajā nedēļas nogalē Kārlis Reišulis debitēs pasaules čempionātā MX2 klasē. Novēlam Kārlim veiksmi un izturību! Liels paldies visiem cilvēkiem, kuri ir piedalījušies un palīdzējuši, lai šis brīdis pienāktu. Īpaši liels paldies Justu ģimenei."

Pasaules motokrosa čempionāta desmitais posms MXGP un MX2 klasēs tiks aizvadīts 15. un 16. jūnijā Itālijā, Madžioras trasē.

     [+] [-]

, 2024-06-11 17:50, pirms nedēļas
Būs iemeslis tagad arī MX2 skatīties!! Super.
Lai Kārlim viss izdodas un pietiek spēka! Galvenais bez lieliem kritieniem un tad jau viss būs OK!!

     [+] [-]

, 2024-06-11 19:13, pirms nedēļas
250nieki nebrauc nākamajā posmā, ka šāds solis?

     [+] [-]

, 2024-06-13 13:05, pirms 5 dienām
guntis86 rakstīja: 250nieki nebrauc nākamajā posmā, ka šāds solis?
Madžiorā bez MXGP/MX2 vēl būs EMX125 un tantes.