Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasa pārstāvētā "Standing Construct Honda" komanda tiek slēgta

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasa pārstāvētā "Standing Construct Honda" komanda tiek slēgta
Paulss Jonass. Foto: @shotbybavo

Par savas motokrosa komandas "Standing Construct Honda" darbības pārtraukšanu paziņojis tās īpašnieks Tims Matīss.

"Standing Construct" vienībā līdz šim startēja arī Pauls Jonass. Komandai viņš pievienojās pirms 2022. gada sezonas, kad tā vēl pasaules čempionātā piedalījās ar "Husqvarna" rūpnīcas motocikliem. Togad latviešu sportista augstākie rezultāti bija trīs reizes sacīkstēs gūtā otrā vieta, bet sezonas kopvērtējumā tika sasniegta devītā pozīcija. Pērn komanda pārgāja uz "Honda" motocikliem, bet Jonass traumas dēļ lielāko sezonas daļu izlaida. Šogad Paulam Portugālē izdevās izcīnīt pirmo uzvaru posma kopvērtējumā, taču vēlāk atkal savainojums un atlikusī sezonas daļa izlaista.

Vēl nesen Tims Matīss kādā intervijā atklāja, ka, atšķirībā no citiem gadiem, šoreiz nepiedāvās sportistiem līgumus, kamēr nebūs skaidrība par finansēm, tobrīd gan vēl solot, ka komanda turpinās startēt. Tagad kļuvis zināms, ka viena no labākajām privātajām MXGP klases komandām nākamgad uz starta vairs nebūs.

"Kāds neticams ceļojums šis bijis," sociālajos tīklos raksta komandas īpašnieks Matīss. "Esam svinējuši astoņas "Grand Prix" uzvaras, 21 pjedestālu, uzvaru Nāciju motokrosā, trešo vietu MXGP pasaules čempionātā, nemaz nerunāšu par neskaitāmajiem "Top 5" finišiem. Bet pats galvenais, ka radījām neizdzēšamas atmiņas un tajā pašā laikā izklaidējāmies. Paldies visiem, kuri bija daļa no šī piedzīvojuma."

Jau iepriekš "Standing Construct" bija aizgājusi no pasaules čempionāta, taču ātri atgriezās. Pastāv cerība, ka tā varētu notikt arī šoreiz.

Izmantotie resursi:
mxgp.com

     [+] [-]

, 14:48, pirms 5 stundām
Laikam jau tapec Jonass uz Kawasaki.