Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pirtnieks jaunajai motošosejas sezonai trenējas Spānijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirtnieks jaunajai motošosejas sezonai trenējas Spānijā
Foto: no Mārča Pirtnieka personīgā arhīva

Viens no šī brīža labākajiem Latvijas motošosejas pārstāvjiem Mārcis Pirtnieks ("SFRT Motorsports") motošosejas saimē ienāca pirms trīs gadiem, uzvarot Latvijas kausā "Street" klasē. Pērn viņa lēmums startēt jaudīgajā "Superbike" klasē atmaksājās ar otrās vietas iegūšanu Latvijas čempionātā.

Mārcis stāsta, kā notiek viņa sagatavošanās jaunajai sezonai:

"Pēdējās sezonas laikā parādījās sajūta, ka kaut kas traucē braukt tā kā gribētos, un, gribot negribot, nonācu pie secinājuma, ka vienīgais, kas traucē, ir manas prasmes. Tādēļ arī pieņēmu lēmumu ziemas sezonā reizi mēnesī aizbraukt uz Spāniju un tur pavadīt vismaz 3-5 dienas trasē, lai palēnām un neatlaidīgi kļūtu ātrāks un labāks. Decembrī biju Valensijā, janvārī Almērijā. Februāra beigās atkal dodos uz Almēriju. Kā arī ikdienā regulāri aizvadu kardio treniņus.”

Tāpat Pirtnieks stāsta, ka nākamajā sezonā gribētos būt labākam un ātrākam par savu iepriekšējā gada versiju un būt arī mazliet konkurētspējīgākam starp pārējiem "Superbike" braucējiem, tomēr precīzākus mērķus patur pie sevis.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv