Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Reišuļi turpina spridzināt Vācijas motokrosā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Reišuļi turpina spridzināt Vācijas motokrosā
Jānis Mārtiņš Reišulis uz augstākā pakāpiena. Foto: ADAC MX Masters

Vācijā aizvadīts ceturtais ADAC MX Masters motokrosa čempionāta posms, kurā uz starta izgāja vairāki latviešu sportisti. Kārtējais lieliskais posms brāļiem Jānim Mārtiņam un Kārlim Albertam Reišuļiem, kuri izcīnīja uzvaras savās klasēs.

Iepriekšējā posmā Jānis Mārtiņš Reišulis izcīnīja uzvaru 85cm3 klasē, bet Kārlis Alberts Reišulis palika trešais 125cm3 klasē.

Aizvadītajās brīvdienās tika aizvadīts ceturtais posms. Jānis Mārtiņš Reišulis 85cm3 klasē, izcīnot 3. un 1.vietu, divu braucienu summā izcīnīja uzvaru (45 pts). Tikpat punktu bija čeham Viteslavam Marekam, bet par punktu mazāk Noelam Zanočam. Piektajā vietā finišēja Markuss Ozoliņš, sestais palika Tomass Šaicāns, astotā vieta Jēkabam Kubuliņam, bet 11.vieta 37 braucēju konkurencē Markusam Kokinam.

Kā ziņo Reišulis MX komanda, tad ''Pirmajā braucienā Jānim sanāca viens no šīs sezonas sliktākajiem startiem. Saķeršanās ar konkurentu uzreiz pēc barjeras pārbraukšanas liek braucienu uzsākt no 15.vietas. Smagās cīņās latviešu sportists aizcīnījās līdz 3.vietai, bet, lai tiktu augstāk, pietrūka spēka un laika. Otrs brauciens tika uzsākts labāk, trešajā vietā. Brauciena vidū Jānis Mārtiņš bija jau pirmais, bet sekoja kļūda, un atkal bija jāsāk ķert līderis, kurš jau aizbrauca septiņu sekunžu attālumā. Ar agresīvu un pārliecinošu braukšanu divus apļus pirms finiša tika izcīnīta līderpozīcija un izcīnīta uzvara!”

125cm3 klasē sportisti aizvadīja trīs braucienus. Izcīnot 4., 2. un 1.vietu braucienos, uzvaru svinēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš sakrāja 65 punktus. Par punktu mazāk bija Maksimiljanam Verneram no Vācijas. Septītā vieta 41 sportistu konkurencē Robertam Lūsim.

“Kvalifikāciju Kārlis veica ļoti labi, uzrādot pirmo laiku. Pirmajā braucienā Kārlis startā bija trešais, bet otrajā aplī uzsāka cīņu par līderpozīciju, bet četrus apļus pirms finiša Kārli apsteidza divi konkurenti un finišā 4.vieta. Otrajā braucienā sākums līdzīgs, bet šoreiz cīņā par līderpozīciju notika spraiga cīņā, kur finišā otrais. Uz trešā brauciena sākumu trase jau bija pamatīgi izdauzīta un bedraina, tieši tāda Kārlim patīk. To pierādīja arī brauciens, jo no otrā apļa Kārlis brauca kā līderis un finišā uzvara. Kopvērtējumā arī uzvara,” raksta Reišulis MX komanda.

MX Youngster klasē 11.vietā finišēja Mairis Pumpurs, bet MX Masters ieskaitē 39 braucēju konkurencē sestajā vietā finišēja Toms Macuks.

Pirms čempionāta noslēdzošā posma MX Masters klasē Macuks ieņem astoto vietu, bet 16.vieta Kārlim Sabulim (startējis divos posmos). 85cm3 klasē Jānis Mārtiņš ieņem ceturto vietu (vienu posmu izlaida), līderim zaudējot 46 punktus. Piektais ir Markuss Ozoliņš, desmitais Tomass Šaicāns, 16.pozīcijā Markusam Kokinam, bet 22.vieta – Jēkabam Kubuliņam.

125cm3 klasē ceturtais ir Roberts Lūsis, līderim zaudējot 43 punktus. Sestā vieta Kārlim Albertam Reišulim. MX Youngster klasē astotais ir Mairis Pumpurs, bet 18.vieta – Edvardam Bidzānam, kurš startējis divos posmos.

Visi rezultāti un kopvērtējums ŠEIT.

     [+] [-]

, 2021-09-07 07:39, pirms 3 gadiem
Malači puikas

     [+] [-]

, 2021-09-07 08:12, pirms 3 gadiem
Tie brāļi ir sapieri?