Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jānis Daiders meklē jaunu kantētāju

Juris Grīns
Juris Grīns

Jānis Daiders meklē jaunu kantētāju
Brāļu Daideru ekipāža
Foto: teamdaiders.lv

Latvijas blakusvāģu motokrosa zvaigzne Jānis Daiders šobrīd meklē jaunu kantētāju, lai varētu piedalīties atlikušajos šīs sezonas posmos pasaules čempionātā.

Jau vēstījām, ka Laura Daidera asinīs pēc astotā posma tika atklāta aizliegtas vielas klātbūtne. Komanda savā oficiālajā interneta vietnē izplatījusi savu komentāru par notikušo.

"Esam saņēmuši nevisai iepriecinošu ziņu no Starptautiskās motokrosa federācijas," raksta komanda. "Vācijas GP posma laikā Štrasbesenbahā Laurim veiktās dopinga analīzes apstiprina aizliegtās vielas klenbuterola klātbūtni. Minētā ziņa izplatīta kā preses relīze. Nekādu lēmumu no FIM ne komanda, ne Latvijas motokrosa federācija nav saņēmusi. Nekatoties uz to patreiz notiek konsultācijas starp komandas sporta medicīnas speciālistiem un Latvijas Antidopinga komisiju par turpmāko rīcību.

Tas nozīmē, ka Lauris šobrīd uz nenoteiktu laiku ir diskvalificēts no sacensībām, taču viņam ir tiesības pieprasīt B provi. Šonedēļ notiekošajā pasaules čempionātā ekipāža nebūs redzama.

"Skaidrs ir viens - šīs nedēļas nogalē Francijā Lauris ar Jāni kopā nestartēs," apstiprina komanda. "Jānis ir apņēmības pilns godam pabeigt sezonu, tādēļ tiek strādāts, lai vienotos ar kādu brīvo sportistu. Par jaunumiem ziņosim."

Jau vēstīts, ka Jāņa Daidera/Laura Daidera ekipāža pasaules čempionātā šobrīd ieņem augsto trešo vietu. Līdz sezonas beigām atlikuši trīs posmi - Francijā, Vācijā un Beļģijā.

Izmantotie resursi:
 Sidecar Motocross Racing - WorldWide

  -4 [+] [-]

, 2013-09-06 08:24, pirms 11 gadiem
Smieklīgi!

  -2 [+] [-]

, 2013-09-06 08:34, pirms 11 gadiem
Toč ne te SS.lv lai liek sludinājumu , ka meklē kantētāju.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-06 09:59, pirms 11 gadiem
Nezko Rasmanis dara ?...

     [+] [-]

, 2013-09-06 12:57, pirms 11 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Nezko Rasmanis dara ?...
biznesā.

     [+] [-]

, 2013-09-06 15:43, pirms 11 gadiem
Tak Ilvaru Ameļkinu lai sarunā ! Tas džeks ar pareizo attieksmi un arii piebružājies jau pa augstāka liimeņa sačiem ar igauņu stūrētāju.

     [+] [-]

, 2013-09-06 17:28, pirms 11 gadiem
Pēc ieraksta FB no Monas, tad var izsecināt, ka kantētājs ir atrasts, tas ir Nicola Musset no Francijas