Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Arī šogad brāļi Meņģeļi pārstāvēs ''Rodeo MX Racing Team''

Arī šogad brāļi Meņģeļi pārstāvēs ''Rodeo MX Racing Team''
Edgars Menģelis
Foto: Mārtiņš Plūme

Arī šogad brāļi Meņģeļi palikuši uzticīgi ''pārbaudītām vērtībām” un motokrosa sacensībās piedalīsies, pārstāvot ''Rodeo MX Racing Team” komandu, kaut gan starpsezonā tika saņemti interesanti piedāvājumi no citām komandām. Abi brāļi Meņģeļi – Kristaps un Edgars – startēs Kvadri Pro klasē gan ''Battery Superkauss”, gan arī Latvijas čempionātā un ir motivācijas pilni katrā posmā cīnīties par augstākajiem goda pjedestāla pakāpieniem. Šogad motokrosa trasēs, visticamāk, mēs neredzēsim trešo brāli, Kasparu Meņģeli.

Starpsezonā, pateicoties pagājušajā sezonā uzrādītajiem rezultātiem, par jums bija interese no vairākiem klubiem. Kāpēc izvēlējāties tomēr palikt ''Rodeo MX Racing Team”?
Jā, tiešām šajā starpsezonā, neskatoties uz pagājušā gada tehniskajām neveiksmēm, kuras mūs vajāja visas sezonas garumā, saņēmām interesantus piedāvājumus gan no ''MX Moduls” komandas, gan arī no ''Motosports – Elkšņi Racing Team”. Taču, izvērtējot iespējamos attīstības scenārijus, izvēlējāmies palikt ''Rodeo” klubā. Pēc šīs sezonas redzēsim, vai mūsu izvēle ir bijusi pareiza (smejas).

Pagājušajā sezonā bieži vajāja likstas ar tehniku, vai ziemas periodā ir izdevies atrisināt šo jautājumu, lai sezonu varētu nostartēt stabili, bez ķibelēm?
Lai arī visu pagājušo sezonu vajāja dažādi tehniskie brāķi, neskatoties uz to, cīnījāmies katrā posmā un mēģinājām parādīt savu labāko sniegumu. Attiecībā uz tehniku – esam iegādājušies vienu jaunu tehniku, kā arī pagājušā gada kaujas aparāti ir pārlasīti līdz pēdējai skrūvītei. Jādomā, ka šī sezona būs daudz veiksmīgāka, skatoties tieši no tehniskā viedokļa un spēsim uzrādīt vēl labākus sportiskos rezultātus.

Vai esat arī kaut ko pamainījuši starpsezonas sagatavošanās procesā, lai sasniegtu vēl labākus rezultātus?
Ja tā pilnīgi atklāti, tad šī ir pirmā starpsezona, kad esam pievērsuši pastiprinātu uzmanību tieši fiziskās sagatavotības treniņu procesam. Skriešana, sporta zāle, batuts, peldēšana, hokejs, tas viss ir mūsu treniņu programmā, tā kā noteikti izmaiņas ir (smejas).

Kādās sacensībās plānojat piedalīties un kādus mērķus esat izvirzījuši?
Iespējams, ka nostartēsim kādu Eiropas čempionāta posmu, kas notiks tuvāk Latvijai, taču galvenās sacensības noteikti būs „Battery Superkauss” un Latvijas čempionāts, kurās cīnīsimies par visaugstākā kaluma godalgām.

Kam vēlaties pateikt paldies, ka varat nodarboties ar motokrosu?
Pats lielākais un neizmērojamākais paldies tētim un visai ģimenei, kura mūs atbalsta. Liels paldies arī draugiem, kā arī ''Rodeo MX Racing Team” komandai.

Informāciju sagatavoja:
Superkauss