Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Esam savākuši nedaudz vairāk par pusi, tā kā cerība vēl ir..."

Karro: "Esam savākuši nedaudz vairāk par pusi, tā kā cerība vēl ir..."
Matīss Karro

Latvijas motokrosa zvaigzne Matīss Karro devies uz ASV, lai veselu mēnesi gatavotos jaunajai motokrosa sezonai. Lai uzzinātu, kā viņam veicas ar sponsoru meklēšanu, Sportacentrs.com sazinājās ar Karro, kurš jau tobrīd atradās Anglijā.

Atgādināsim, ka pirms kāda laika Karro saņēma piedāvājumu no pasaules motokrosa čempionāta vienas no vadošajām komandām - ''Suzuki'', taču, lai varētu braukt šajā vienībā, nepieciešami 150 000 eiro. Lai arī izskanējušas runas, ka Karro šogad šajā vienībā nebrauks, izrādās, ka cerība vēl ir.

''Šobrīd mēs vēl turpinām vākt naudu, jo daži reālie sponsori vēl nav atbildējuši,'' portālam Sportacentrs.com atklāj Matīss Karro. ''Šobrīd esam savākuši nedaudz vairāk par pusi, tā kā cerība vēl ir. Bez tam man vēl ir daži citi varianti, kurus mēs arī izskatām, tāpēc, ja netiksim ''Suzuki'' rūpnīcas komandā, tad brauksim citā līdzvērtīgā komandā. Varianti ir. Vai spēcīgāka par manu pagājušā gada komandu? Jā, tā būtu spēcīgāka komanda, taču, ja visi striķi trūkst, tad man ir iespēja atgriezties manā vecajā komandā, kurā ir notikušas ļoti lielas izmaiņas. Pats šobrīd vairāk gribu braukt kādā jaunā komandā. Gribas pamēģināt kaut ko jaunu, jo vecās komandas sastāvā esmu nobraucis jau divus gadus, taču redzēsim, kā beigās būs. Tagad viss ir samērā ātri jārisina, jo jau janvāra beigās beidzas reģistrācija, tāpēc man laicīgi jādod ziņa pasaules čempionāta organizatoriem.''

''Jā, šobrīd dodos trenēties uz ASV. Pašlaik esmu Anglijā (intervija notika vakar vakarā), bet jau piektdien došos uz ASV, kur mēnesi aizvadīšu intensīvus treniņus. Trenēšos pie viena braukšanas trenera, taču šobrīd vēl nezinu viņa vārdu. Šāda izdevība man radās ļoti negaidīti. Pirmdien vakarā saņēmu zvanu un man stundas laikā bija jādod atbilde – braucu vai nebraucu. Ņemot vērā to, ka piedāvātie nosacījumi bija ļoti izdevīgi, atteikt nevarēju. Mani plāni ir pamainījušies, bet šādu izdevību laist garām nevarēju,'' turpina Matīss.

''Plāni sezonai? Protams, gribas stabili būt pirmajā desmitniekā. Varbūt pat septītniekā... Tas ir reāli, taču ir ļoti smagi jāstrādā. Pēdējā laikā esmu ļoti stipri strādājis pie sava fiziskā, ko arī turpināšu darīt ASV. Protams, lai sasniegtu labus rezultātus, ir jābūt labai tehnikai, taču tas nav pats svarīgākais. Daudz kas ir atkarīgs no paša sportista. Nevar tā teikt, ka, ja man būs labākais mocis, būšu pirmais. Varu atklāt, ka strādāju ar 110% atdevi, tāpēc domāju, ka šogad ir jābūt labākiem rezultāiem. Salīdzinot ar pagājušo gadu, tad šobrīd jūtos daudz labāk. Arī pagājušajā gadā strādāju nopietni, taču šogad jūtu, ka mans fiziskais ir uzlabojies. Šogad šim pasākumam tiek pieiets daudz profesionālāk, tāpēc domāju, ka rezultātiem ir jābūt labākiem,'' tā optimistiski noskaņotais Karro.

 +10 [+] [-]

, 2011-01-06 15:34, pirms 13 gadiem
Lai izdodas!
Slēpts komentārs: biiiskaps

  -4 [+] [-]

, 2011-01-06 15:35, pirms 13 gadiem
Nū līdz Janvāra beigām nesavāks

 +11 [+] [-]

, 2011-01-06 15:35, pirms 13 gadiem
Lai Karro viss izdodas, žēl, ka Latvijas sporta, latviešu labākajiem sportistiem ir jacinas ar naudu, nevis konkurentiem!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-06 15:50, pirms 13 gadiem
Lai Tev veicas!

     [+] [-]

, 2011-01-06 15:54, pirms 13 gadiem
Normālā valstī viņam noskaitītu 150 un vēl divreiz vairāk pat aci nepamirkšķinot, tā tam vismaz vajadzētu būt.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-06 15:57, pirms 13 gadiem
the drEamEr! rakstīja: Lai Karro viss izdodas, žēl, ka Latvijas sporta, latviešu labākajiem sportistiem ir jacinas ar naudu, nevis konkurentiem!
Nu bet motokross ir taads sporta veids (daargs) ,kuraa vnk nevar neiztikt bez privaataas ieguldiishanas... Katraa zinjaa valstij sheit nevajadzeetu justies vainiigai, ja nu vieniigi par to ,ka dauzi privaatie uznjeemumi ir izputinaati.
p.s. Tad jau tik pat labi valstij arii buutu jaanosedz Slegelmilha liidzdaliibas nauda F-1 ,kura ir vairaaki miljoni...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-06 15:59, pirms 13 gadiem
Latvijas valsts tāda ir.. kad esma krīzes bedrē un kāds mēģina izrāpties laukā, tad pārējie mēģina ievilkt atpakaļ, nevis palīdzēt izkāpt

     [+] [-]

, 2011-01-06 16:42, pirms 13 gadiem
Hellrevenger rakstīja: Nu bet motokross ir taads sporta veids (daargs) ,kuraa vnk nevar neiztikt bez privaataas ieguldiishanas... Katraa zinjaa valstij sheit nevajadzeetu justies vainiigai, ja nu vieniigi par to ,ka dauzi privaatie uznjeemumi ir izputinaati.
p.s. Tad jau tik pat labi valstij arii buutu jaanosedz Slegelmilha liidzdaliibas nauda F-1 ,kura ir vairaaki miljoni...
nū...Katrā ziņā kaut ko jau varētu sponsorēt valsts, bet zinot šī brīža situāciju, būtu smieklīgu cerēt uz palīdzību!
ps. Par Slegelmilhu ir pa visam cits stasts, tur grozas miljoni, nevis tukstosi! Kura katra valsts nevar sponseret savu tautieti F1.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-06 17:44, pirms 13 gadiem
the drEamEr! rakstīja: ps. Par Slegelmilhu ir pa visam cits stasts, tur grozas miljoni, nevis tukstosi! Kura katra valsts nevar sponseret savu tautieti F1.
Nevajag sapņotāju salidzināt ar Matīsu!

  -2 [+] [-]

, 2011-01-06 18:02, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Normālā valstī viņam noskaitītu 150 un vēl divreiz vairāk pat aci nepamirkšķinot, tā tam vismaz vajadzētu būt.
Un kas būs ja cilvēkiem teiks, ka PVN jāpalielina vēl par vienu procentu, lai visiem sportistiem varētu sadot vajadzīgās naudiņas? Tauta gribēs sponsorēt?

  -2 [+] [-]

, 2011-01-06 18:22, pirms 13 gadiem
savāca vairāk nekā pusi no nepieciešamās naudas priekš Suzuki, bet nolēma to iztērēt braucienam uz ASV

  +1 [+] [-]

, 2011-01-06 18:35, pirms 13 gadiem
jūtu ,ka šinī basketbolistu un F-1 sabiedrībā nav ar ko padiskutēt ! Matīss !dzeltenā armija vienmēr turēs par tevi īkšķus kaut vai Ž grupā un nevienu gonku bez mūsu līdzsekošanas tev neaizvadīt! skrulllis rullllis!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-06 18:41, pirms 13 gadiem
placis rakstīja: savāca vairāk nekā pusi no nepieciešamās naudas priekš Suzuki, bet nolēma to iztērēt braucienam uz ASV
man liekas ,ka ar tevi kaut kas nav kārtībā!,te čalis mauc GP pasaulē un viens otrs grib lai čalis trenējas pagrabā un piemājas trasē ! tak domājat ko rakstāt !ja gribat parunāt par basketbolu ,tad esat sajaukuši lapas ,tur lielāka nauda apgrozās tāpat vien !

  +2 [+] [-]

, 2011-01-06 19:52, pirms 13 gadiem
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2011-01-09 16:21, pirms 13 gadiem
Kura katra valsts vai būtu latvija? kurā pat normālu sasniegto tulko, kā sapņošanu un jauc ar murgošanu.
Jebkā lai Matīsam sezonā izdodas pavirzīties uz priekšu!