Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ atlikušo sezonas daļu izlaidīs Amerikas motokrosa favorīts Džets Lorenss

Juris Grīns
Juris Grīns

Traumas dēļ atlikušo sezonas daļu izlaidīs Amerikas motokrosa favorīts Džets Lorenss
Džets Lorenss. Foto: AMA

Treniņā guvis īkšķa savainojumu, atlikušo sezonas daļu Amerikas motokrosa ("Pro Motocross") čempionātā būs spiests izlaist austrālietis Džets Lorenss, kurš bija uzskatāms par galveno pretendentu uz titulu.

"Honda" rūpnīcas braucējs Džets Lorenss uzvarējis četros no pirmajiem pieciem čempionāta posmiem un tikai dēļ neveiksmīgā otrā posma šobrīd kopvērtējumā ieņem otro vietu, atrodoties trīs punktus aiz komandas biedra, brāļa Hantera Lorensa.

Gatavojoties "Pro Motocross" sestajam posmam, kas šonedēļ notiks "RedBud MX" trasē, sportists piedzīvoja kritienu.

"Šī ir pamatīga bēda, bet tā ir daļa no mūsu sporta veida," sacīja Džets Lorenss. "Godīgi sakot, tas bija neliels kritiens. Līdz šim man karjerā bija paveicies ar savainojumiem, tāpēc domāju, ka tagad pienākusi mana kārta. Biju apmierināts ar progresu, ko izdevās panākt pēc neveiksmīgā posma Hangtaunā, biju gatavs cīnīties par titulu, taču tagad tas acīmredzot nenotiks. "

Jau ceturtdien Lorensam paredzēta operācija un trasē viņš plāno atgriezties septembrī, uz Supermotokrosa pasaules čempionāta pirmo posmu Konkordē, Ziemeļkarolīnā.

Izmantotie resursi:
Racer X - Motocross & Supercross News