Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Reišulis šonedēļ uz starta MX2 pasaules čempionāta posmā Indonēzijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Reišulis šonedēļ uz starta MX2 pasaules čempionāta posmā Indonēzijā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Yamaha Racing

Šo sestdien un svētdien, 6. un 7. jūlijā, Indonēzijā, Lombokā norisināsies pasaules motokrosa čempionāta 12. posms motokrosā.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļas nogalē, 29.-30. jūnijā, Indonēzijā, Lombokā, “West Nussa Tenggara” mototrasē pasaules čempionāta posmā motokrosā MX2 klasē Kārlis Alberts Reišulis (“Monster Energy Yamaha Factory Racing MX2”) ierindojās 14. vietā. Raudzīsim, kā viņam veiksies šajās brīvdienās.

Taujāts par to, kā veicās Indonēzijā, pirmajā posmā, sportists pastāstīja, ka kopumā viņam gāja normāli. “Ātrums bija labs, tikai nesanāca salikt visu kopā. Pierādīju, ka spēju tikt TOP 10, bet nesanāca to pilnveidot. Trase bija interesanta. Tā otrajā braucienā bija par daudz salieta un kopumā gāja “jautri”. Ļoti izbaudīju atmosfēru. Tagad gatavojamies otrajam Indonēzijas posmam, kas notiks jau šajā nedēļas nogalē,” stāsta Kārlis Alberts Reišulis.

Novēlam Kārlim Albertam Reišulim veiksmi, lai šajā reizē viss izdodas, kā plānots!

Pasaules čempionāta 13. posms motokrosā norisināsies 20. un 21. jūlijā Čehijā, Loket.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)