Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss/Stupelis izcīna otro vietu Vācijas motokrosa čempionāta otrajā posmā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Bakss/Stupelis izcīna otro vietu Vācijas motokrosa čempionāta otrajā posmā
Bakss/Stupelis. Foto: Stijn Vanoverbeke Photography

Nīderlandes un Latvijas blakusvāģu ekipāža Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis izcīnījuši otro vietu Vācijas motokrosa čempionāta otrajā posmā.

Bakss/Stupelis aizvadījuši Vācijas čempionāta otro posmu. Kvalifikācijas braucienā tika izcīnīta pirmā vieta. Pirmajā finālbraucienā Baksam un Stupelim bija problēmas ar sajūgu, bet, neskatoties uz to, ekipāža finišēja
pirmajā vietā.

Otro braucienu Baksa/Stupeļa ekipāža iesāka kā līderi, bet diemžēl atkal pievīla sajūga mehānisms. Ekipāžai no beigu pozīcijām izdevās aizcīnīties līdz piektajai vietai braucienā, kas kopvērtējumā deva otro vietu.

Atgādināsim, ka pēc trīs posmiem Pasaules čempionāta motokrosā blakusvāģu klasē Bakss/Stupelis ar 130 punktiem ir līderi. Desmit punkti mazāk ir Mārvinam Vanlušenam un Benam van den Bogārtam.