Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro Brazīlijas motokrosa čempionāta 1.posma kvalifikācijā izcīna 2.vietu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro Brazīlijas motokrosa čempionāta 1.posma kvalifikācijā izcīna 2.vietu
Matīss Karro
Foto: @idariocafe

Sestdien startēja jaunā Brazīlijas motokrosa čempionāta sezona. MX1 kvalifikācijā latviešu motokrosists Matīss Karro izcīnīja 2.vietu.

Pirms nedēļas Karro, kurš šogad startēs Brazīlijas motokrosa čempionātā, pārstāvot ''Honda Racing Brasil'' komandu, izcīnīja otro vietu Guana štata treniņsacensībās. Matīss atzina, ka ar sacīkstēm ir apmierināts un ka viņš ar nepacietību gaida Brazīlijas motokrosa jaunās sezonas 1.posma startu.

Sestdien kvalifikācijā Karro izcīnīja otro vietu, uzvarētājam Eduardo Fereiram Limam zaudējot tikai 0,1 sekundi. Trešais palika Hektors Freitas, kurš no līdera atpalika 0,5 sekundes. Pavisam kopā uz starta izgāja 19 braucēji.

Kā portālam ''Sportacentrs.com'' atzina Matīss, tad viņš lēnām iebraucas, jo galvenais starts ir svētdien. ''Būs viss labi. Ir dzirkstele,'' kaujinieciski saka Matīss.