Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Eiropas motokrosa čempionātā EMX125 klasē startēs divi latviešu braucēji

Juris Grīns
Juris Grīns

Eiropas motokrosa čempionātā EMX125 klasē startēs divi latviešu braucēji
Tomass Šaicāns. Foto: Facebook.com/tomass.saicans.1

Šīs nedēļas nogalē, 6. un 7. aprīlī, Sardīnijā norisināsies Eiropas motokrosa čempionāta pirmais posms EMX125 klasē. Dalību apstiprinājuši vairāk kā 70 braucēji, tostarp divi sportisti no Latvijas.

2023. gadā par Eiropas čempionu EMX125 klasē kļuva Jānis Mārtiņš Reišulis. Šosezon viņš karjeru turpina kategoriju augstāk un startē EMX250 klasē. Arī pārējie jaunie talanti, kas pērn EMX125 sacīkstēs sacentās par pirmo trijnieku, šogad spēruši soli uz priekšu, līdz ar to favorīti jau būs pavisam citi.

Riolas Sardo trasē startēs arī divi latviešu braucēji. Tie būs "MX Moduls" komandas sportists Markuss Ozoliņš, kā arī "MX Magmum" pārstāvis Tomass Šaicāns. Abi brauks ar "GasGas" motocikliem.

EMX125 klasē startēs pagājušā gada EMX85 klases Eiropas čempions Nikolo Alvisi, tāpat arī vicečempions Liams Bruno, trešās vietas ieguvējs Dekss Kūikers un citi jaunie talanti.

EMX125 dalībnieku saraksts: https://docs2.mxgp.com/docs/EMX125_...

Eiropas čempionāts EMX250 klasē tikmēr turpināsies 13. un 14. aprīlī ar otro posmu Itālijā, Pjetramuratas trasē.

Izmantotie resursi:
mxgp.com