Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Paturels ar jaunu komandu turpinās MXGP karjeru

Juris Grīns
Juris Grīns

Paturels ar jaunu komandu turpinās MXGP karjeru
Foto: Facebook.com/paturelbenoit

Franču motosportists Benuā Paturels paziņojis par jaunas sacīkšu komandas izveidi un plāniem nākamgad aizvadīt sezonu pasaules motokrosa čempionātā MXGP klasē.

Paturels nākamajā sezonā atgriezīsies uz "Yamaha" motocikla. Ar šīs markas motocikliem viņš guvis savus līdz šim augstākos panākumus starptautiskajā motokrosā, kad 2016. gadā sasniedza godalgoto trešo vietu kopvērtējumā MX2 klasē, bet 2017. gadā, par spīti traumai, izcīnīja piekto vietu.

Jau kopš 2018. gada Paturels startē MXGP klasē, taču savainojumi viņam nav ļāvuši parādīt patieso potenciālu. Arī šogad, pārstāvot "Ship to Cycle Honda SR Motoblouz" komandu, viņš varēja startēt tikai desmit posmos, bet kopvērtējumā palika 26. pozīcijā. Labākajā no braucieniem tika izcīnīta 13. vieta, taču tas pavisam noteikti nav maksimums, uz ko sportists ir spējīgs.

Kļuvis zināms, ka Paturels vienojies par sadarbību ar "De Beats Yamaha", kas MXGP padokā būs jauna komanda. Paturels cer, ka šoreiz izdosies iztikt bez traumām un parādīt līdz šim labāko veikumu vadošajā pasaules čempionāta klasē.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...