Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass un Herlingss šonedēļ startēs "ADAC MX Masters" motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass un Herlingss šonedēļ startēs "ADAC MX Masters" motokrosā
Pauls Jonass. Foto: @shotbybavo

Gatavojoties atgriezties motokrosa sacensībās, Pauls Jonass pieteicis dalību šonedēļ notiekošajā Vācijas atklātā čempionāta "ADAC MX Masters" posmā. Uz starta plāno iziet arī Džefrijs Herlingss.

Titulētais Herlingss pēc traumas sadziedēšanas jau aizvadījis vienu pasaules čempionāta posmu, bet Jonasam atgriešanās gaidāma nākamnedēļ gaidāmajā MXGP posmā Zviedrijā. Šogad latviešu braucējs aizvadījis tikai pirmos trīs pasaules čempionāta posmus, pēc tam nomocījies ar vairākām traumām.

Lai labāk sagatavotos atgriešanās sacīkstēm MXGP, šonedēļ Jonass plāno startēt "ADAC MX Masters" posmā Gaildorfas trasē. Vadošajā klasē viņš būs vienīgais latvietis uz starta.

Kopumā šajā kategorijā pieteikušies 89 braucēji. Starp tiem arī tādi sportisti kā Maksimilians Nagls, Henrijs Jakobi, Deiovijs Pūtjess, Tanels Leoks, Žordi Tiksjē.

Izmantotie resursi:
MOTOCROSSPLANET.NL - De motocross site van...

  -1 [+] [-]

, 2023-08-02 23:36, pirms gada
Eu nu labs darbs jonass. Tev tā pat hujova ar darbu, bet nu labi.
Dienu pēc mxgp posma, tu paziņo ka gatavs atgriezties. Varēji tak 2 dienas ātrāk
Tagad mauksi kautkādā vācu posmā, kur centies nenokrauties.

     [+] [-]

, 2023-08-03 10:08, pirms gada
Lai tik mauc ... bija jau nelabas domas, ka vispār metis mieru ... lai veicas