Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi "MotoGP" kvalifikācijā uzvar Valentino Rosi izveidotā komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirmo reizi "MotoGP" kvalifikācijā uzvar Valentino Rosi izveidotā komanda
Marko Bedzeki. Foto: motogp.com

Pirmo reizi karjerā par "MotoGP" posma kvalifikācijas uzvarētāju šodien Taizemē kļuva itālis Marko Bedzeki, tāpat šī ir pirmā pole position Valentino Rosi izveidotajai komandai "Mooney VR46 Racing Team".

Spraigā cīņā sezonas 17. posma kvalifikācijā Buriramas trasē Bedzeki par nieka 0.021 sekundi pārspēja "Pramac Ducati" nometnes braucēju Horhi Martinu, kurš ir vēl viens no jaunās paaudzes talantiem.

Savukārt aiz viņiem palika galvenie titula pretendenti Frančesko Banjaja un Fabio Kvartararo, kuri rīt sacīkstes uzsāks no trešās un ceturtās pozīcijas.

Pirms Taizemes posma Kvartararo ir 18 punktu pārsvars pār Banjaju, kurš iepriekšējā posmā Japānā krita un izstājās, kamēr viņa sāncensis guva astoto vietu. Cerības nav zaudējis arī Aleišs Espargaro - viņš Kvartararo zaudē 25 punktus un sacīkstes uzsāks no 13. pozīcijas.

Sacensību starts "MotoGP" klasē tiks dots svētdien plkst. 11:00 pēc Latvijas laika.

Taizemes posma Q2 rezultāti: