Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Blakusvāģu pasaules čempionāta posms Stelpē jau šonedēļ

Juris Grīns
Juris Grīns

Blakusvāģu pasaules čempionāta posms Stelpē jau šonedēļ
Etjēns Bakss/Kaspars Stupelis
Foto: mclasarenas.com

6./7. jūnijā Stelpē, Sporta un Atpūtas parkā „Pīlādžu mototrase” norisināsies Pasaules Čempionāta posms blakusvāģiem un Eiropas Čempionāta posms kvadricikliem.

Paralēli šīm sacensībām norisināsies BMA Austrumeiropas Čempionāts citās blakusvāģu klasēs: Senioriem, Veterāniem un blakusvāģiem ar gaisa dzesēšanu.

6.jūnija vakarā pēc spraigās kvalifikācijas sacensību dienas norisināsies „Pīlādžu mototrases” nakts balle, kurā par pasākuma atmosfēru rūpēsies mūzikas apvienība Mākoņstūmēji un DJ Ziggy, bet 23:00 sagaidīsim grandiozu uguņošanu.

„Pīlādžu mototrases” infrastruktūra ir radīta gan sportam, gan atpūtai, tādejādi sniedzot iespējas atpūsties ikvienam. Līdzjutēju ērtībām tiks nodrošināts kempings, kurš atradīsies ainaviskā parka teritorijā un tiks atvērts no piektdienas - 5.jūnija.

Sacensību organizatori aicina ikvienu ierasties Stelpē 6./7. jūnijā, lai baudītu grandiozos motosporta svētkus un spraigajā cīņā atbalstītu gan pašmāju, gan ārzemju sportistus.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs, kā arī pasākumā uz vietas.

Ieejas biļetes:

Sestdiena (6.jūnijs)Svētdiena (7.jūnijs)Nedēļas nogales biļete
Bērniem līdz 7 gadu vecumam un Latvijas invalīdiemieeja bez maksasieeja bez maksasieeja bez maksas
Bērniem līdz 13 gadu vecumam un Latvijas pensionāriem7EUR10EUR15EUR
Pārējiem10EUR20EUR20EUR

Ieeja nakts ballē: 5EUR

Autostāvvieta: 3EUR

Kempings: 20EUR

Izmantotie resursi:
Sporta un Atpūtas parks Pīlādžu Mototrase

     [+] [-]

, 2015-06-01 08:33, pirms 9 gadiem
žēl ka netieku.