Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons ātrākais pēdējā F1 treniņā pirms kvalifikācijas

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons ātrākais pēdējā F1 treniņā pirms kvalifikācijas
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" komandas braucēji Luiss Hamiltons un Džordžs Rasels uzrādīja ātrākos rezultātus Itālijas GP posma trešajā treniņsesijā, bet abu starpā bija mazāk kā 0.1 sekunde.

Tuvākie sekotāji "Mercedes" pilotiem zaudēja nedaudz. Trešajā vietā ierindojās Šarls Leklērs, vēlreiz liekot cerēt, ka "Ferrari" vienībai māju posmā ir cerības pacīnīties par augstākajām vietām. Vēl neilgi pirms F1 treniņa beigām Leklērs bija līderis, bet tad Hamiltons un Rasels ar mīkstajām riepām viņu pārspēja.

Tālāk sekoja "McLaren" komandas pārstāvji Oskars Piastri un Lando Noriss, ieņemot ceturto un piekto vietu. Pirmie pieci sportisti iespraucās mazāk kā 0.150 sekunžu robežās. Noriss jau pēc piektdienas treniņiem atzina, ka komandas biedrs šajā nedēļas nogalē ir ātrāks.

Čempionāta līderis Makss Verstapens šoreiz bija sestais ātrākais, zaudējot Hamiltonam 0.251 sekundi. "Red Bull" pilots sūdzējās, ka mašīna slikti pagriežama lēnajos un vidēji ātrajos līkumos. Komandas biedrs Serhio Peress palika vien astoņpadsmitais.

Kevinam Magnusenam sesijas beigu daļā tika pavēlēts apturēt mašīnu trasē, jo "Haas" formulai bija radušās tehniskas problēmas.

Jau plkst. 17:00 pēc Latvijas laika sāksies F1 kvalifikācija, bet sacensību starts svētdien plkst. 16:00.

Itālijas GP trešais treniņš:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv