Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" joprojām iebilst pret budžeta griestiem

"Ferrari" joprojām iebilst pret budžeta griestiem
Stefano Domenikali
Foto: lapresse

F-1 komandas "Ferrari" vadītājs Stefano Domekinali atgādina, ka nosacītā pieteikšanās nākamā gada sezonai nenozīmē, ka komanda piekritusi jebkādiem budžeta griestiem.

"Ferrari" un vēl astoņas F-1 Komandu Asociācijas komandas ir iesniegušas kopīgu pieteikšanos, taču ar nosacījumiem, kuri FIA jāizpilda līdz 12. jūnijam. Viena no prasībām ir atļauja startēt pēc šīs sezonas noteikumiem. Domenikali atzina, ka "nekādā gadījumā "Ferrari" nepiekritīs Maksa Moslija budžeta ierobežojuma idejai".

"Saglabāt 2009. gada reglamentu vispirms nozīmē, ka nav iespējams noteikt budžeta griestus," teica Domenikali. "Ja prasības netiks izpildītas no FIA puses, pieteikšanās nebūs spēkā." Turklāt pieteikšanos anulēs visas deviņas FOTA komandas.

"Izmaksu samazināšanai vajadzētu notikt, pašām komandām regulējot savus budžetus sadarbībā ar FOTA. Tā ir mūsu pārstāvošā organizācija, un komandām pašām būtu jāveic izmaksu kontrole. Mums pašiem labi zināms, kas mums nepieciešams un ko varam darīt lietas labāk. To vislabāk var redzēt pēc tā, kas paveikts līdz šim."

"FIA vēlas ievērojami samazināt izmaksas divu iemeslu dēļ - lai apturētu pašlaik esošās komandas no aiziešanas un radīt priekšnosacījumus jaunu komandu interesei par F-1. Šos abus mērķus var panākt: budžeti tiks ievērojami samazināti, tajā pašā laikā būs panākta esošo dalībkomandu saglabāšana F-1," skaidroja "Ferrari" vadītājs.

Domenikali piebilda, ka diskusijas ar FIA turpinās un pagaidām netiks sniegtas plašākas detaļas par kompromisa virzību. Oficiālo komandu sarakstu nākamā gada sezonai FIA publicēs 12. jūnijā.

Izmantotie resursi:
BBC Sport
Eurosport

     [+] [-]

, 2009-05-31 19:56, pirms 15 gadiem
gramatika drausmiigaa liimenii, shur tur pat gruuti uztvert domu.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 20:15, pirms 15 gadiem
Šie pēdējā laika kašķi jau pat vairs nav apnikuši, tie vienkārši sāk kļūt par ieradumu.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 21:01, pirms 15 gadiem
Līdz sezonas beigām tas ar garantiju būs jāklausās!

     [+] [-]

, 2009-06-01 00:14, pirms 15 gadiem
tacu lai veci aiziet pie alus kausa un izrunaajas vienreiz, ko var kasiities

     [+] [-]

, 2009-06-01 01:22, pirms 15 gadiem
divas garas nedēļas jāgaida, lai redzētu, kas tur beigās sanāx...
Vai būs F1 vai "F1"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-03 18:00, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: tacu lai veci aiziet pie alus kausa un izrunaajas vienreiz, ko var kasiities
ar aliņi šeit būs par maz,te vajag vienu maziņo-0,7l