Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso vēl nav skaidrības par savu nākotni

Divkārtējam pasaules čempionam Fernando Alonso, kurš šobrīd pārstāv "McLaren" komandu, vēl īsti nav zināms, kuru komandu viņš nākamo sezonu pārstāvēs.

Kā apliecina pats Alonso, tad viņš jau ir noguris no visām šīm baumām par viņa nākotni. Pēdējā no baumām bija tāda, ka Alonso vietā uz "McLaren" komandu nāks Niko Rosbergs no "Williams" komandas, bet Alonso ies viņa vietā. Pēc atgriešanās savās mājās, Alonso paziņoja, ka viņam pašam vēl nav skaidrības par nākošo sezonu.

"Ir ļoti daudz variantu, kur es nākamo sezonu varētu braukt, tāpēc tagad tiek izskatītas visas iespējas," saka Alonso. "Man ir tikai idejas, kur es varētu nākamo sezonu braukt. Es zinu, ko es gribu darīt, bet es nezinu, vai tas būs iespējams. Lai arī kas notiktu, tā būs grūta sezona."

Pēc atgriešanās savās mājās Ovjedo pilsētā, desmitiem tūkstošu fanu bija ieradušies sveikt savu mīluli.

"Šodien es jums visiem gribu teikt lielu paldies," iesāk Alonso. "Lai arī es neuzvarēju šogad, jūs man liekat justies, kā laimīgākajam cilvēkam. Bez jūsu atbalsta man nebūtu spēka cīnīties par uzvaru. Mēs turpināsim cīnīties visi kopā."

Izmantotie resursi:
www.autosport.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-30 09:27, pirms 17 gadiem
Alonso williams! Tā būtu pašnāvība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-30 10:28, pirms 17 gadiem
bums vecas zinas atkal te uzpeld!

bet labak jau alonso ir iet kkur citur!renault vinam bus gars ligums un bez iespejas kkur aiziet,varbut ta ir vina komanda tik saubos ka pats Alonso velas kadus gadus 3 pavadit taja komanda jo nu renault jau var visadus jokus izdomat -te peksni pametis F1 vai samazinas budzet!

  -1 [+] [-]

, 2007-10-30 10:57, pirms 17 gadiem
ja būtu pagātne un MINARDI .. tad tam velnam tā būtu īstā vieta... otrais pilots aiz Macakanes !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-10-30 11:35, pirms 17 gadiem
Julia19



var salidzinat Alonso ir lielaks kretins bet taka abi ir kretini tad ir salidzinami

     [+] [-]

, 2007-10-30 12:33, pirms 17 gadiem
respect

  -1 [+] [-]

, 2007-10-30 13:54, pirms 17 gadiem
Nu tagad jau ir citas komandas. Kaa piemeeram Spyker, kur Alonso njemtu pretiim ar atveertaam Rokaam. Bet, ja godiigi neko labaaku par Williams, vai Toyota vinjsh nav pelniijis. Gribeetu saliidzinaat vinju ar Rosbergu, kursh speej paraadiit jau sho to ar Williams!

     [+] [-]

, 2007-10-30 15:29, pirms 17 gadiem
ta nu spyker budzets nav tik liels lai vinam samaksatu!
bet butu ljoti interesanti redzet vinu ar wiliams bet rosbergu ar mclaren!rosbergs manu prat butu ljoti liels pretendents uz cempion titulu bet wiliams atkal klutu konkuret spejigi!

     [+] [-]

, 2007-10-30 23:47, pirms 17 gadiem
Tas kā spēle uz kauliņiem - pagaidām, kamēr izšķirošais metiens vēl nav izdarīts, visvisādi varianti iespējami, tāpēc ar visdažādākās baumas klīst. Renault, Toyota, Williams, BMW, mož vēl kāds pavisam negaidīts variants, trīskāršās rokādes utt. Nav jēgas zīlēt kafijas biezumos. Tāpat gudrāks neviens nekļūs. Pagaidīsim un tad ievērtēsim!