Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fisikella: "Esmu sajūsmā par sevi, komandu un inženieriem."

Fisikella: "Esmu sajūsmā par sevi, komandu un inženieriem."
Fisikellas sniegums darīja priecīgus arī citus komandas darbiniekus
Foto: AFP

Pēc šodien izcīnītās uzvaras kvalifikācijas braucienos F1 veterāns Džankarlo Fisikella, kurš izcīnīja "Force India" komandai lielāko panākumu tās vēsturē, atzīst, ka nebija gaidījis tik augstu rezultātu.

Beļģijas Grand Prix kvalifikācijā Fisikella izcīnīja pirmo pole position "Force India" komandas vēsturē. Pašam 36 gadus vecajam itālim šī bija ceturtā uzvara kvalifikācijas braucienos un pirmā kopš 2006.gada Malaizijas posma: "Tas ir neticami. Pēc vakardienas treniņiem es negaidīju pole position, sajūsmināts bija Fisikella, kurš tiek minēts kā galvenais pretendents uz Luka Badoera vietu Itālijas Grand Prix.

"Tas bija pārsteidzoši, jo man bija grūtības ar formulas pagriežamību un tās piespiedējspēku. Tomēr šorīt mēģinājām atrisināt šīs problēmas, kā rezultātā kvalifikācijā formula bija labāka nekā biju gaidījis. Es biju ātrākais kvalifikācijas pirmajā kārtā, ceturtais otrajā daļā un tad ieguvu pole position. Tas ir fantastiski. Negaidīju šādu rezultātu, taču ar prieku gaidu rītdienas sacīkstes," atzīst Fisikella.

"Spā ir viena no manām mīļākajām trasēm. Man šeit labi veicās pagājušajā sezonā, tādēļ biju pārliecināts par labu sniegumu arī šajā sezonā, tomēr necerēju būt ātrākais. Esmu sajūsmā par sevi, par komandu, par maniem inženieriem, par visiem. Viņi paveica lielisku darbu. Mēs bijām pārliecināti par iekļūšanu starp 15 labākajiem, varbūt pat iekļūt desmitniekā, bet uzvaru kvalifikācijā mēs neparedzējām," par komandas taktiku stāstīja itālis. "Pēc ceturtās vietas otrajā kvalifikācijas kārtā, mūsu mērķis bija iegūt pole position, un es to paveicu."

Līdzās Fisikellam rītdienas sacīkstes uzsāks Jarno Trulli, kas nozīmē, ka pirmā starta rinda piederēs itāļiem. Otrajā starta rindā stāsies Niks Haidfelds un Rubenss Barikello. Sacīkstes rīt Spā trasē sāksies 15:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +6 [+] [-]

, 2009-08-29 17:45, pirms 15 gadiem
Es ar ar nepacietību gaidu rītdienas gonku.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 18:01, pirms 15 gadiem
jāsagaida bolīdu svari, varētu būt intresanti;

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 18:30, pirms 15 gadiem
"Otrajā starta rindā stāsies Niks Haidfelds un Roberts Kubica."

Kā to saprast? Brawn nolēmuši atsaukt Bariku no dalības sacīkstē, vai kā? Pēc Kvalifikācijā sensacionāli uzvar Fisikella otrajā rindā bija jābūt Nikam un Hubensam...

     [+] [-]

, 2009-08-29 19:18, pirms 15 gadiem
Nav gan, Rubenss ir 4-tais

     [+] [-]

, 2009-08-30 12:48, pirms 15 gadiem
viņš ir ģēnijs.