Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vitmāršs: ''F-1 nepieciešams LielbritānijasGP''

Vitmāršs: ''F-1 nepieciešams LielbritānijasGP''
Martins Vitmāršs
Foto: AP

F-1 komandas ''McLaren'' vadītājs Martins Vitmāršs apgalvojis, ka F-1 ir nepieciešams arī turpmāk aizvadīt posmu Lielbritānijā. Zināms, ka iepriekš F-1 boss Bernijs Eklstons godīgi atzina, ka čempionāts varētu iztikt bez Lielbritānijas GP.

Jau ziņots, ka nākamā, 2010.gada Lielbritānijas GP bija paredzēts rīkot Doningtonā, taču, visticamāk, tā nenotiks, jo posma organizatori nespēj atrast papildus 135 miljonus sterliņu mārciņu par turpmāku trases attīstību. F-1 vadība piedāvājusi 2010.gada posmu rīkot Silverstonai, taču pagaidām vienošanās nav panākta. Pirms neilga laika F-1 boss Bernijs Eklstons atzina, ka F-1 varētu arī iztikt bez Lielbritānijas GP.

Citās domās gan ir ''McLaren'' vadītājs Martins Vitmāršs: ''Tā nedomā tikai ''McLaren'', bet gan arī citi, ka Lielbritānijā ir jānotiek F-1 posmam. Tam ir liela nozīme visā čempionātā. Zaudēt to būtu diezgan traģiski. Tur braukt ir pilnīgi citādāk, jo ir citādāks fanu atbalsts. Mēs redzam Lielbritānijā, cik uzticami F-1 ir tās līdzjutēji. Būtu bēdīgi šādus fanus zaudēt.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-10-28 22:35, pirms 15 gadiem
pēdējie divi uzvarētāji ir no Lielbritānijas - interesanti, kas notiktu, ja Šumahera laikā noņemtu vācijas un itālijas GP
, 2009-10-28 22:54, pirms 15 gadiem
nevajag Lielbritānijas GP, tas eklstons ir galvu saspiedis. Bez Lielbritānijas nav F1
, 2009-10-29 01:00, pirms 15 gadiem
vajag!
divi cempioni ka nekaa naak no siis valsts.

p.s. nu ja to aizstaaj ar somijas gp tad man nekas nav pretii
, 2009-10-30 08:32, pirms 15 gadiem
sandriņ, kapēc tev vajag Somijas GP? Kimi taču labprāt pidalās WRC un Somijas posms kalendārā taču ir, turklāt Kimi somijā jau nu noteikti brauks!
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okonam par manevru pret komandas biedru piecu starta vietu sods

Par bīstamo apdzīšanas manevru Monako GP pret komandas biedru Pjēru Gazlī piecu starta vietu sodu uz nākamo sacīksti izpelnījies Estebans Okons. "Alpine" vienības boss Bruno Famins tikmēr paudis, ka neatstās to bez sekām.
Serhio Peress pēc avārijas. Foto: f1.com
2

Magnusens un Peress avārijā vaino viens otru

Kevins Magnusens uzskatījis, ka Monako GP pirmajā aplī Serhio Peress viņam atstās pietiekami daudz vietas, taču tas nenotika, kā rezultātā notika smaga avārija un sacīkste tika apturēta.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
21

Leklērs lauž lāstu un izcīna uzvaru Monako trasē

Stabili noturoties vadībā visā sacensību garumā un vajadzīgajā brīdī spējot palielināt pārsvaru pār sāncenšiem, par Monako GP izcīņas uzvarētāju pirmo reizi karjerā kļuvis mājinieks Šarls Leklērs no "Ferrari" komandas. Pēc smagas avārijas sacīkstes tika apturētas jau pirmajā aplī un atsākās vien gandrīz stundu vēlāk.