Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" komandai Šūmahers varētu pievienoties 2023. gadā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" komandai Šūmahers varētu pievienoties 2023. gadā
Miks Šūmahers. Foto: Scuderia Ferrari

Jau aiznākamajā "Formula 1" sezonā "Ferrari" komanda ir atvērta savā sastāvā uzņemt Miku Šūmaheru, kurš vēl nākamgad pieredzi turpinās smelties "Haas" vienībā.

Nesen "Haas" pavēstīja, ka gan Šūmahers, gan viņa komandas biedrs Ņikita Mazepins paliks sastāvā uz nākamo F1 sezonu. Nav noslēpums, ka "Haas" inženieri jau sen pārstājuši attīstīt šī gada mašīnu, kas līdz ar to jau kādu laiku ir izteikti lēnākā, taču tā viena no pirmajām sāka strādāt pie 2022. gada modeļa, līdz ar to nākamgad Šūmaheram būs iespēja ne vien turpināt smelties nepieciešamās zināšanas, lai vēlāk startētu kādā no vadošajām vienībām, bet arī, iespējams, cīnītos par daudz augstākām vietām.

"Pirms mēs izlemjam, kad viņš būs gatavs startēt "Ferrari" komandā, viņam jāpabeidz šis gads bez lieka stresa," saka "Ferrari" boss Matija Binotto. "Būtu nepareizi, ja uz viņa pleciem mēs tagad uzliktu spiedienu. Viņam ir jāturpina mācīties."

Binotto norāda, ka apgūt braukšanu "Formulā 1" Šūmaheram jāturpina vēl vismaz gadu, pirms vācietis varētu tikt uzņemts "Ferrari" rindās. Kā zināms, šobrīd leģendārā Mihaela Šūmahera dēls ietilpst "Ferrari Driver Academy" programmā.

"Vēl viens gads "Haas" komandā viņam ļoti nāks par labu, jo tad mums būtu iespēja parādīt, cik viņš šajā čempionātā patiešām ir labs braucējs," skaidro Binotto. "Mēs to zinām, ka viņš ir labs braucējs. Līdz šim viņš sevi pierādījis labi un esam ar viņa veikumu apmierināti."

Jautāts, vai Šūmahers 2023. gadā varētu kļūt par "Ferrari" pilotu, Binotto atzina: "Varētu. Domāju, tiekties pēc tā - tas viņam, bez šaubām, varētu kļūt par izaicinājumu. Manuprāt, viņam ir skaidrs mērķis."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2021-09-28 17:43, pirms 3 gadiem
Nedomāju, ka tas ir atkarīgs tikai no Mika snieguma vien. Ko Ferrari metīs ārā no sastāva? Leklēru, kas ir viņu pašu audzēknis ar piecu gadu līgumu kabatā, vai Saincu, kurš pretēji prognozēm šogad ir ātrāks par Šarlu?
Es domāju, ka F1 sabiedrība nesapratīs un nepieņems ideju, ka Ferrari pasaka paldies Karlosam, ņemot vērā viņa sniegumu un pienesumu komandai.
Ja 2022. gadā Saincs būs tik pat ātrs, kā šogad (Karloss ir ļoti stabils un ar gadu no gadu nelielu, bet augšupejošu līkni), tad Miku uz 2023. gadu iesēdinās kādā draudzīgā komandā (piemēram Alfa), bet sarkano kombinzonu vēl nedos

  +2 [+] [-]

, 2021-09-28 17:59, pirms 3 gadiem
playthegame rakstīja: Saincu, kurš pretēji prognozēm šogad ir ātrāks par Šarlu?
Sainss ir ātrs, bet ne jau ātrāks par Leklēru... Bet Mikam 23. gadā Ferrari nespīd nekādīgi. Vispirms viņam jāpierāda sevi mašīnā kas nebrauc visiem minūti aiz muguras un pret puslīdz jēdzīgu komandas biedru. Pārspēt Mazepinu nav nekāda māksla.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-28 22:24, pirms 3 gadiem
flab3r rakstīja: Sainss ir ātrs, bet ne jau ātrāks par Leklēru...
Apskaties kopvērtējuma tabulu.
Dienas beigās visu nosaka sakrātie punkti čempionāta ieskaitē

  +1 [+] [-]

, 2021-09-29 07:49, pirms 3 gadiem
Paskaties labāk pašas sacīkstes. Punkti visu neizsaka vienmēr.

     [+] [-]

, 2021-09-29 10:18, pirms 3 gadiem
flab3r rakstīja: Paskaties labāk pašas sacīkstes. Punkti visu neizsaka vienmēr.
Ko Tu gribi, lai es tur ieraugu?
Saincam ir trīs pjedestāli, Šarlam viens. Saincam ir vairāk punktu.
Kad Tavuprāt F1 ir svarīgāks par punktiem, pjedestāliem un uzvarām? Cik zinu, tad vismaz patreiz titulu par braukšanas grāciju vēl nedod

     [+] [-]

, 2021-09-29 22:33, pirms 3 gadiem
Nesaprotu, ko var ņemties ar to Šūmaheru! Uzvārds Šūmahers nenozīmē, ka viņš ir tik pat ātrs un spējīgs, kā viņa sencis. Nerāda viņš nekādas pārdabiskas spējas, lai uzreiz varētu braukt Ferrari formulā.