Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Brawn GP'' Batonam piedāvās lielāku atalgojumu

''Brawn GP'' Batonam piedāvās lielāku atalgojumu
Nikijs Frajs apsveic Džensonu Batonu
Foto: AP

''Brawn GP'' komandas pārstāvis Nikijs Frajs atzinis, ka komanda tuvākajā laikā pārrakstīs Džensona Batona līgumu un piedāvās viņam lielāku atalgojumu.

Sākotnēji Batons ar ''Honda'' noslēdza līgumu, kurš bija ap astoņiem miljoniem sterliņu mārciņu, taču vēlāk ''Honda'' paziņoja, ka izstājās no F-1. ''Brawn GP'' Batonam piedāvāja daudz mazāku summu, kuru sportists toreiz pieņēma. Līgums ar ''Brawn GP'' Batonam beidzas 2011.gadā, taču jau tagad komanda apzinās, ka citas komandas Batonam piedāvās daudz lielākas summas un mēģinās viņš pārvilināt.

Lai to nepieļautu, ''Brawn GP'' jau drīzumā ar Batonu uzsāks sarunas par atalgojuma palielināšanu. ''Viņš brīvprātīgi samazināja savu atalgojumu, taču, par cik viņam kontrakts ir uz vairākiem gadiem, mēs sāksim sarunas par atalgojuma palielināšanu. Mēs gribam, lai viņš saņemtu pēc nopelniem. Viņš jau tagad ir izdarījis lielisku darbu. Ja arī neatradīsim nevienu sponsoru, mēs spēsim izdarīt to, ko mums vajag izdarīt. Savu naudu izmantojam lietderīgi. Piemēram, gan komanda, gan es ar Rosu Braunu lidojam ar Easyjet. ''

Izmantotie resursi:
autosport.com

1 2 40 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2009-05-28 14:47, pirms 15 gadiem
Visumā cienījams gājiens, un ja nerunā lieku par Easyjet, tad vispār cepuri nost....

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 15:14, pirms 15 gadiem
Pareizi vien ir.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-28 15:15, pirms 15 gadiem
cik tad vins tagad sanem?

  +9 [+] [-]

, 2009-05-28 15:19, pirms 15 gadiem
Man smiekli sanāca par to pārvilināšanu Šī sezona ļoti labi parāda to, ka pat viduvēji braucēji(par kādiem uzskatu Baričelo un Batonu) ar labu formulu spēj braukt visiem pa priekšu. Un ko darīs Brawn, kad nākamgad viss atgriezīsies vecajās sliedēs un Batons cīnīsies par 8.-14. vietu? Atkal pārskatīs līgumu?

  +2 [+] [-]

, 2009-05-28 15:22, pirms 15 gadiem
100% piekrītu tev, Wilsons86.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-28 15:24, pirms 15 gadiem
es gan nesapratu ar to paarvilinaashanu.

tak visi, kas tikushi labaas komandaas, allazh ir uzvareejushi. neviens nezinaatu taadus shuumaherus,alonso,raikonenus un hakinenus, ja vinji brauktu lejas gala komandaas..

     [+] [-]

, 2009-05-28 15:24, pirms 15 gadiem
RIO75 rakstīja: Visumā cienījams gājiens, un ja nerunā lieku par Easyjet, tad vispār cepuri nost....
Brauns jau ir zināms kā taupīgs vecis

p.s.s jāstrādā nav ko?

     [+] [-]

, 2009-05-28 15:26, pirms 15 gadiem
Tieši tā! Jāpiekrīt Wilsonam. Šī gada rezultāti nav objektīva komandu spēka un potenciāla rādītājs. Šis viss farss ir radies dēļ sasteigtiem un ne līdz galam pārdomātiem FIA lēmumiem. Un neizskatās, ka tuvākajā laikā kaut kas meinīsies. Šī gada vienīgā intriga- vai Ferrari spēs veikt pietiekamu savu formulu tūningu un vismaz pietuvoties Brawn GP līdz pieklājīgam atstatumam kopvērtējumā sezonas izskaņā.

     [+] [-]

, 2009-05-28 15:29, pirms 15 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Tieši tā! Jāpiekrīt Wilsonam. Šī gada rezultāti nav objektīva komandu spēka un potenciāla rādītājs. Šis viss farss ir radies dēļ sasteigtiem un ne līdz galam pārdomātiem FIA lēmumiem. Un neizskatās, ka tuvākajā laikā kaut kas meinīsies. Šī gada vienīgā intriga- vai Ferrari spēs veikt pietiekamu savu formulu tūningu un vismaz pietuvoties Brawn GP līdz pieklājīgam atstatumam kopvērtējumā sezonas izskaņā.
ne tikai ferrari bet arii mclaren.

     [+] [-]

, 2009-05-28 15:34, pirms 15 gadiem
un?
nav ko citu makaa liist

  -1 [+] [-]

, 2009-05-28 15:38, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: un?
nav ko citu makaa liist
Tu vispār lasi par ko mēs te runājam?

  +6 [+] [-]

, 2009-05-28 15:50, pirms 15 gadiem
Wilsons86 rakstīja: Man smiekli sanāca par to pārvilināšanu Šī sezona ļoti labi parāda to, ka pat viduvēji braucēji(par kādiem uzskatu Baričelo un Batonu) ar labu formulu spēj braukt visiem pa priekšu. Un ko darīs Brawn, kad nākamgad viss atgriezīsies vecajās sliedēs un Batons cīnīsies par 8.-14. vietu? Atkal pārskatīs līgumu?
Un kā ar viduvējo braucēju MŠ un viņa tituliem? Vispār kādi īsti kritēriji Tavā galvā pastāv, lai atšķirtu viduvējos braucējus no ne tik viduvējiem? Tā kā Tu vēl sirgsti arī ar amnēziju, tad atgādināšu, ka Batons ar viduvējo BAR/Honda bija trešais tūlīt aiz Ferrari gadā, kad sarkanie bija nenoķerami.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-28 16:00, pirms 15 gadiem
xZ rakstīja: Un kā ar viduvējo braucēju MŠ un viņa tituliem? Vispār kādi īsti kritēriji Tavā galvā pastāv, lai atšķirtu viduvējos braucējus no ne tik viduvējiem? Tā kā Tu vēl sirgsti arī ar amnēziju, tad atgādināšu, ka Batons ar viduvējo BAR/Honda bija trešais tūlīt aiz Ferrari gadā, kad sarkanie bija nenoķerami.
Kāds sakars te ar MŠ? Neesmu viņu saucis par viduvēju braucēju
Tu dikti labi saprati, ko domāju ar savu komentāru un tas, ka pirms ~5(gan jau, ka Tu zināsi precīzāk) gadiem viņš skaitījās jaunā F1 zvaigzne, neko nenozīmē. Mūžam perspektīvais Batons nemanot ir sasniedzis jau 29gadu vecumu un esmu par 100% drošs, ka viņš tā arī neko nesasniegtu F1, ja veiksmīgas sakritības dēļ nebūtu sanācis tā kā ir sanācis šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 16:05, pirms 15 gadiem
Tu neatbildēji uz manu jautājumu par kriterijiem. Jo ikviens no šiem 20 pilotiem māk braukt un, atrodoties pareizajā mašīnā, arī kļūs par čempionu. Tas tā kā jau būtu sen pierādīts. Vienīgais veids ka novērtēt pilotu ir viņa rezultāti pret komandas biedru. Vēl ir otrs veids: spēja izšaut pareizajā laikā un pareizajā vietā. Un te nu Batons to ir izdarījis.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 16:10, pirms 15 gadiem
Jā, par to pārvilināšanu man arī smiekli sanāca. Diez kurš viņu tā pēkšņi gribēs savā komandā? Es zinu, ka komandas arī nav aklas, jo es neticu ka pilotu, kurš pagājušajā sezonā izcīnija 3 punktus un šosezon tēmē uz Mihaela Šumāhera rekordiem, kāds tā diži vēlēsies. Skatās, ka tik nākamsezon BrawnGP nav peletona beigās.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 16:14, pirms 15 gadiem
fearangel rakstīja: es gan nesapratu ar to paarvilinaashanu.

tak visi, kas tikushi labaas komandaas, allazh ir uzvareejushi. neviens nezinaatu taadus shuumaherus,alonso,raikonenus un hakinenus, ja vinji brauktu lejas gala komandaas..
Par sumi sadi neruna!!! Kad pargaja uz Ferrari kadi vina bija tobriid? Un kadi vina pec tam palika... Ir verts padomat!!!

     [+] [-]

, 2009-05-28 16:18, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Jā, par to pārvilināšanu man arī smiekli sanāca. Diez kurš viņu tā pēkšņi gribēs savā komandā? Es zinu, ka komandas arī nav aklas, jo es neticu ka pilotu, kurš pagājušajā sezonā izcīnija 3 punktus un šosezon tēmē uz Mihaela Šumāhera rekordiem, kāds tā diži vēlēsies. Skatās, ka tik nākamsezon BrawnGP nav peletona beigās.
Un ka tik Ferrari vispār nākošgad nepiedalās? Vēl taču tikai 1 diena, vai ne? Un iesedini, Massu un Kimi šīgada Brawn mašīnā, paskatīsimies uz spožajiem rezultātiem....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-28 16:23, pirms 15 gadiem
ko piesienaties......un jaa es nelasu juusu murgus

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 16:27, pirms 15 gadiem
OK, te raksts no f1.lv speciāli tiem, kuri nespēj noņemt no acīm sarkanas, vai sudrabainas klapes

F1: Barikello ir pierādījums Batona talantam

Aldis Putniņš, f1.lv
28. Maijs 2009 14:07

Fakts, ka Džensons Batons pārspēj Rubensu Barikello pierāda, cik talantīgs braucējs ir brits, uzskata Ross Brauns. Abus komandas biedrus kopvērtējumā šķir 16 punkti.

Batons ir izcīnījis piecas uzvaras, lai gan aizvadītas tikai sešas sacīkstes. Tomēr viņa sīvākais sāncensis ir tieši Barikello, kurš atpaliek par 16 punktiem, kamēr nākamais sekotājs jau par 28 punktiem.

Protams, nekad nerims debates par to, cik liela nozīme Formulā 1 ir mašīnai un cik pilotam. Brauns uzsver, ka vienīgais atskaites punkts ir abi komandas biedri, jo viņiem ir vienādas tehniskās iespējas. Tieši tas arī pierāda, cik tad labs pilots ir Džensons Batons.

"Jums jāatceras, ka Rubenss ir lielisks atskaites punkts," skaidroja Brauns. "Viņš savulaik spēja sacensties ar Mihaelu Šūmaheru un nereti arī pārspēt viņu. Bet par Mihaela talantu nevienam nav šaubu. Tātad šīs Džensona uzvaras laikā, kad viņa komandas biedrs ir Rubenss, pierāda, cik labs pilots viņš ir. Es domāju, ka Džensons aizvada izcilu sezonu. Vēl gan ir sezonas sākums, tomēr es jau tagad varu teikt, ka esmu apmierināts ar abu pilotu sniegumu. Džensons demonstrē nepārspējami labu sniegumu."

Tomēr tagad šis Džensona sniegums būs "Brawn" komandai jānovērtē arī finansiālā izteiksmē, lai nepieļautu, ka sāncenšu komandas aizvilina britu. Pirms šīs sezonas Batons piekrita ievērojami samazināt savu algu, lai ļautu komandai vispār piedalīties čempionātā. Iepriekš Batona līgums paredzēja viņam aptuveni 8 miljonus sterliņu mārciņu sezonā.

Lai gan Batona līgums paredz viņa palikšanu "Brawn" līdz pat 2011.gada sezonas izskaņai, komandas vadība apzinās, ka Batona čempionāta līdera statuss pievilina lielās un bagātās komandas. Komandas izpilddirektors Niks Fraijs atzina, ka sezonas otrajā pusē uzsāks sarunas ar pilotu, lai vienotos par prēmijām, kas viņam pienāksies kā čempionāta līderim.

Tieši pateicoties lielajiem panākumiem "Brawn" komandas 'cena' ir strauji kāpusi un tas ir viens no iemesliem, kāpēc vēl nav parakstīta vienošanās ar "Virgin", jo noteikumi mainās spēles laikā. Fraijs apstiprināja, ka komandai ir pietiekami līdzekļu, lai aizvadītu visu sezonu un turpinātu attīstību, tomēr komanda ir ļoti taupīga.

"Mēs savus līdzekļus tērējam ļoti gudri," skaidroja Fraijs, kurš turpina atlasīt labākos kandidātus uz komandas titulsponsora vietu. "Mēs tos tērējam mašīnas attīstībai. Tikmēr visa komanda, Rosu un mani ieskaitot, uz sacīkstēm lido ar "Easyjet"."

  -2 [+] [-]

, 2009-05-28 16:48, pirms 15 gadiem
Skaidrs, ka Tu esi Batona fans un neviens Tevi nespēs pārliecināt par to, ka Batons nav nekāds dižai talats F1.

     [+] [-]

, 2009-05-28 16:52, pirms 15 gadiem
Patiesībā nebūt neesmu Batona fans (lai gan esmu par viņu), bet vēlos kaut kādu minimālu objektivitāti no tiem, kuri domā, ka F1 ir tikai Ferrari un McLaren.

P.S. Esmu sens Williams fans pirms viņi naudas deļ nolīga Nakadžimu.

     [+] [-]

, 2009-05-28 16:58, pirms 15 gadiem
Wilsons86 rakstīja: Skaidrs, ka Tu esi Batona fans un neviens Tevi nespēs pārliecināt par to, ka Batons nav nekāds dižai talats F1.
Un kuri tad tavu prāt ir tie lielie talanti iekš F1?

  +2 [+] [-]

, 2009-05-28 17:07, pirms 15 gadiem
Batonam vienkārši nekad nav paveicies tikt īstajās komandās, kad kādā favorītkomandā atbrīvojās vieta viņam līgums jau bija... cik tad komandās šis ir braucis? sāka williams, turpināja tajā laikā nīkuļošajā benetton, kad pārņēma renault, gāja labi, tālāk sekoja BAR>Honda>brawn (kas ir viens un tas pats) un tikai šogad viņam ir laba formula..
līdzīgs stāsts ir ar marku wēberu, kuru uzskatīja par sensāciju bet tā arī neviena favorītkomanda nepaņema viņu...
tagad līdzīgā situācijā var nonākt Vetels, kuram gan ir šogad daudz vairāk iespēju nekā batonam un wēberam karjeras sākumā, bet tas perspektīvā braucēja status var izzust dēļ tā ka komandas nepiesakās nākamajai sezonai...

     [+] [-]

, 2009-05-28 17:18, pirms 15 gadiem
xZ rakstīja: Tu neatbildēji uz manu jautājumu par kriterijiem. Jo ikviens no šiem 20 pilotiem māk braukt un, atrodoties pareizajā mašīnā, arī kļūs par čempionu. Tas tā kā jau būtu sen pierādīts. Vienīgais veids ka novērtēt pilotu ir viņa rezultāti pret komandas biedru. Vēl ir otrs veids: spēja izšaut pareizajā laikā un pareizajā vietā. Un te nu Batons to ir izdarījis.
tatad tu atzisti ka pilota talantu var noteikt salidzinot vina rezultatus ar komandas biedra rezultatiem? tad tu esi nonacis tada interesanta situacija, tu vienmer pa visu varu megini noliegt hamiltona talantu, bet atceries ka hamiltons sava debijas sezona nema prieksa savu komandas biedru kurs bija divkartejais pasaules cempions? un nestasti brinumus ka komanda jau no sezonas sakuma bidija hamiltonu. veljoprojam ka sodienu atceros 2007 gada monako kad hamiltons bija jutami atraks par alonos un lika komandai pavelet alonso lai sis palaiz garam hamiltonu bet komanda pa radio atvesinaja hamiltonu lai sis budams jauninais nesak te parak telot baigo kruto. alonso bija mclaren pirmais numurs lidz bridim kad sis saprata ka vina pa...la sak svilt, jo jauninais iet pa prieksu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 17:36, pirms 15 gadiem
Absolūti un nekad neesmu noliedzis Hamiltona talantu, kuram tāds IR. Ir cita problēma ar to puisi: viņš ir Mclaren siltumnīcā uzauklēts stāds, kurš nav pieredzējis sišanos uz augšu normālā veidā. Viņam ir izteikta tendence lūzt zem spriedzes, to taču Tu nenoliegsi? Līdz ar to jā: man patīk Batons (salīdzinājumā).

     [+] [-]

, 2009-05-28 17:59, pirms 15 gadiem
Wilsons86 rakstīja: Skaidrs, ka Tu esi Batona fans un neviens Tevi nespēs pārliecināt par to, ka Batons nav nekāds dižai talats F1.
tu arii neesi nekas dizs

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 18:10, pirms 15 gadiem
Wilsons86 rakstīja: Tu vispār lasi par ko mēs te runājam?
kas tad tu par pasaules karali,ka visiem jālasa? kāds varbūt pārmaiņas pēc arī rakstu izlasa un komentē to!

     [+] [-]

, 2009-05-28 19:14, pirms 15 gadiem
xZ rakstīja: Absolūti un nekad neesmu noliedzis Hamiltona talantu, kuram tāds IR. Ir cita problēma ar to puisi: viņš ir Mclaren siltumnīcā uzauklēts stāds, kurš nav pieredzējis sišanos uz augšu normālā veidā. Viņam ir izteikta tendence lūzt zem spriedzes, to taču Tu nenoliegsi? Līdz ar to jā: man patīk Batons (salīdzinājumā).
nu nepiekritisu ka tas butu kautkas tads sausmigs ka vins butu mclaren audzeknis. nejau pa skaistam acim vins kluva par legendaras mclaren komandas jauno ceribu, hamiltons jau kops bernibas radija fantastiskus rezultatus un kas manuprat ir pats galvenais sporta, vinam jau kops kartingu laikiem ir uzvaretaja domasana, vins nebrauc lai uzvaretu, vins brauc lai pieraditu ka ir labakais.
un tas ka vinu jau 13 gadu vecuma uznema mclaren sastava nav nekas ipass, F1 jau ir pierasta lieta ka pilots 16-17 gados tiek ieklauts kadas komandas attistibas programa. taka reali sanak ka hamiltons tikai 3-4 gadus ilgak ir pabijis F1 komandas pasparne ka piemeram tas pats spanu talants algusuari kurs nokluva red bull pasparne 16 gadu vecuma. ja hamiltons tapat ka citi jaunie talanti tiktu uznemts mclaren komanda16-17 gadu vecuma tad vinam pasam butu pilniba jaapmaksa tikai tris sezonas kartinga un viena sezona formula A. taka tas viss ko saka ka hamiltons ir mclaren uzaudzinats talants ir stipri parspilets. ari fettels ir red bull produkts jau kops zemakajam formulu serijam. tapat ari rosbergs, alonso, gloks, buemi un kubica jau kops zemakajam zerijam ir atbalstiti.

     [+] [-]

, 2009-05-28 19:32, pirms 15 gadiem
Jas viss ir taisnība, bet tikai pateicu kāpēc man nepatīk Hamiltons. Esmu old school šajā ziņā.

     [+] [-]

, 2009-05-28 19:43, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: tapat ari rosbergs, alonso, gloks, buemi un kubica jau kops zemakajam zerijam ir atbalstiti.
Alonso ir atbalstītais, kas tad sho atbalstiija Minardi?

     [+] [-]

, 2009-05-28 19:56, pirms 15 gadiem
fliskz rakstīja: Alonso ir atbalstītais, kas tad sho atbalstiija Minardi?
alonso visu vina formulu brauceja karjeru(iznemot 2007 gadu mclaren) ir bijis renault ipasums. ari tad kad vins bija minardi sastava vins bija renault ipasums kurs minardi tika tikai aizdots

     [+] [-]

, 2009-05-28 20:10, pirms 15 gadiem
Līgums ar ''Brawn GP'' Batonam beidzas 2011.gadā, taču jau tagad komanda apzinās, ka citas komandas Batonam piedāvās daudz lielākas summas un mēģinās viņš pārvilināt.

Tik tiešām. Un kas tad būs tie, kas viņu ''pārvilinās''? Campos? LOLa? Vnk lēts mārketinga triks

     [+] [-]

, 2009-05-28 20:23, pirms 15 gadiem
wildo rakstīja: Līgums ar ''Brawn GP'' Batonam beidzas 2011.gadā, taču jau tagad komanda apzinās, ka citas komandas Batonam piedāvās daudz lielākas summas un mēģinās viņš pārvilināt.

Tik tiešām. Un kas tad būs tie, kas viņu ''pārvilinās''? Campos? LOLa? Vnk lēts mārketinga triks


Kā būtu ar McLaren, ja tic baumām par Mercedes aiziešanu no šīs komandas????
1 2 40 komentāri