Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklēra izteikumi palielina spekulācijas par pilota pievienošanos "Mercedes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leklēra izteikumi palielina spekulācijas par pilota pievienošanos "Mercedes"
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Gatavojoties Azerbaidžānas "Grand Prix", Šarls Leklērs uz jautājumu par sarunām ar "Mercedes" komandu atbildēja, ka tādu pagaidām nav bijis, tādējādi pieņemoties spēkā spekulācijām par viņa vēlmi mainīt komandu.

25 gadus vecajam Šarlam Leklēram ir līgums ar "Ferrari" līdz 2024. gada nogalei. Ja Lūiss Hamiltons pametīs "Mercedes", tiek minēts, ka komandas vadītāja Toto Volfa galvenais favorīts uz vakanto vietu būtu tieši Leklērs. Hamiltonam pēc šīs sezonas beidzas līgums, bet gan viņš pats, gan Volfs norādījuši, ka līguma pagarināšana ir tikai laika jautājums.

"Nē, mums nav bijušas nekādas sarunas. Pagaidām. Šobrīd," atbildot uz jautājumu par sadarbību ar "Mercedes", teica Leklērs. "Es mīlu "Ferrari", un komandas maiņa nav manā prātā."

"Ar Toto esmu runājis nulli reižu. Nulli. Patiešām. Jūs visi smaidāt, jo neticat man, bet es varu apsolīt, ka saku taisnību," pauda Leklērs. "Esmu pilnībā koncentrējies pašreizējam projektam – "Ferrari". Un esmu pārliecināts par komandas veiksmīgu nākotni. Pēc tam redzēsim, bet tagad esmu koncentrējies "Ferrari"."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/formula1/...

  +3 [+] [-]

, 2023-04-28 13:57, pirms gada
Leklēra izteikumi nekādas spekulācijas nepalielina. Ulvis Brože gan.

     [+] [-]

, 2023-04-28 14:33, pirms gada
scorpio rakstīja: Leklēra izteikumi nekādas spekulācijas nepalielina. Ulvis Brože gan.
Nu pateikt ''not yet'' uz jautājumu, vai viņš ir runājis ar Mercedes par iespējamu pievienošanos ir diez gan interesanta atbilde. It īpaši situācijā, kad Ferrari nu galīgi neiet un jau iepriekš parādījās spekulācijas par komandu maiņu. Pēc tam gan uzreiz ieslēdzās PR mode, laikam saprata savu kļūdu, un sāka runāt par to, ka pilnībā ir pievērsies Ferrari utt.

     [+] [-]

, 2023-04-28 14:36, pirms gada
Jāņem vērā, ka braucēji vienmēr noliegs šādas lietas, pat ja tās notiek. Un pat šāda detaļa atbildē liek daudziem spekulēt, ka Leklēram kaut kur galvā ir parādījušās šaubas, Ferrari nav vairs Leklēra sapņu komanda, kad realitāte parādīja, cik impotenta ir šī komanda reizēm.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-28 15:05, pirms gada
Varbūt not jet bija domāts ka Ferrari varētu bišk saņemties un sākt strādāt, nevis ka viņš dod interviju pirms ies runāt ar Toto. 😁

     [+] [-]

, 2023-04-28 16:11, pirms gada
Hamiltona laiks beidzies tā ir dzīve!

     [+] [-]

, 2023-04-28 22:11, pirms gada
Vina vieta mainitu,tadas lazhas viena komanda sataisa prieks sava pilota ir nepiedodami