Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahera nākotne "Mercedes" ir neskaidra

Šūmahera nākotne "Mercedes" ir neskaidra
Foto: AP / Scanpix

F1 komandas "Mercedes" vadītājs Ross brauns atzinis, ka viņiem jāpieņem sarežģīts lēmums saistībā ar Mihaela Šūmahera nākotni komandā.

"Mercedes" ir piedāvājuši līgumu komandas "McLaren" pilotam Luisam Hamiltonam un daži vecākie "Mercedes" darbinieki uzskata, ka Šūmaheram, kurš pats vēlas turpināt karjeru, būtu laiks aiziet. Hamiltonam tikmēr ir arī piedāvājums palikt "McLaren".

"Pieņemt lēmumu par Mihaela palikšanu ir grūti", Brauns stāstīja BBC Radio 5.kanālam. "Viņš ir cieši iesaistīts lēmuma pieņemšanā, un diskusijas šobrīd turpinās. Mihaels ir bijis nozīmīgs komandas dalībnieks, viņš ir bijis mūsu dzinējspēks. Domāju, ka Mihaels dara ļoti daudz."

"Mercedes" savās rindās cenšas iegūt Hamiltonu, un komanda sliecas uz Niko Rosberga paturēšanu sastāvā, jo viņam ir līgums līdz 2013.gada beigām., bet Šūmahera līgums beigsies līdz ar šo sezonu. Rosbergs ir 7.vietā čempionāta kopvērtējumā ar 93 punktiem (salīdzinājumam - Šūmaheram ir 12.vieta un 43 punkti), tomēr šī sezona vācu veterāna izpildījumā ir bijusi vispārliecinošākā kopš atgriešanās aktīvajā sportā

Brauns piebilda: "Es uzskatu, ka mums būs, ko teikt tuvākajās nedēļās vai mēnešos. Tad viss būs skaidrs. Es domāju, ka ikviena ambicioza komanda pēta vadošos braucējus, un mēs esam ambiciozi. Bet es arī uzskatu, ka pastāv ļoti daudz spekulāciju."

27 gadus vecais Hamiltons vēl nav izlēmis, kurai komandai pievienoties nākamajā sezonā. Pilotam tuvi avoti ziņo, ka viņš izjūt spriedzi saistībā ar šī lēmuma pieņemšanu un, visticamāk, nonāks pie rezultāta tuvāko dažu nedēļu laikā.

Izmantotais avots:
www.bbc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2012-09-27 19:55, pirms 12 gadiem
te esam nonākuši: Hamiltonam ir varianti- Sumaheram nav.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-27 20:02, pirms 12 gadiem
Protams, ka nereāli, bet gribētos redzēt Šūmi uz pēdējo sezonu ferrari formulā, masas vietā

  -2 [+] [-]

, 2012-09-27 20:02, pirms 12 gadiem
kam vinjam tas Mercedes te viss ir skaidrs Sumahers paries uz Ferrari un Ferrari ugunnos ka labaakajos gados

  -1 [+] [-]

, 2012-09-27 20:17, pirms 12 gadiem
Šūmim tiešām vajadzētu nobraukt vēl 1 sezonu kopā ar Ferrari.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-27 20:27, pirms 12 gadiem
MaarisKurbulis rakstīja: Protams, ka nereāli, bet gribētos redzēt Šūmi uz pēdējo sezonu ferrari formulā, masas vietā
Kam vins vajadzigs lai ar sarkano legendaro formulu taranetu citus?! Nee labak lai paliek mersedes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-27 21:11, pirms 12 gadiem
Domāju, ka viss atkarīgs no tā ko izlems Hamiltons. Ja viņš pievienosies mercedess, tad Šūmim būs jaaiziet, ja paliks Mclaren, tad Mišam vēl ir cerības. Lai gan ļoti iespējams viņa vietā var tikt paņemts kāds no Force India pilotiem, kas komandai pienestu vairāk punktus.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-27 21:47, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Domāju, ka viss atkarīgs no tā ko izlems Hamiltons. Ja viņš pievienosies mercedess, tad Šūmim būs jaaiziet, ja paliks Mclaren, tad Mišam vēl ir cerības. Lai gan ļoti iespējams viņa vietā var tikt paņemts kāds no Force India pilotiem, kas komandai pienestu vairāk punktus.
Tur jabut aptauretam lai parietu no atrakas masinas uz Merscedes , protams Hamiltonam noteikti kad intrese pikjis un ja Mersiisi 2x vairak piedavatu varbut arii parietu, ka nekaa Nicolas dupsitim vajag palielities ar entajiem miljoniem

  -1 [+] [-]

, 2012-09-27 21:53, pirms 12 gadiem
No Hamiltona izvēles būs ļoti daudz kas atkarīgs, bet nedomāju, ka viss. Pastāv reāla iespēja, ka vēl ir kādi "neredzami spēlētāji" (ne obligāti braucēji, bet varbūt dažādu interešu lobiji, u.c.), kas beigās var likt izšķirošās kārtis galdā. Situācija ir tik miglaina un samudžināta kā reti kad, turklāt ne tikai vadošo komandu, bet arī zemākos līmeņos, un, ja ņemam vērā, ka F1 sistēma ir zināmā mērā kā vienots mehānisms, tad arī mazāka skrūvīte var ietekmēt lielāko darbību. Pārāk daudz nezināmo faktoru un interešu, lai ko reāli šobrīd izspriestu. Redzēsim, kā viss attīstīsies. Neizslēdzu variantu, ka var rasties kas tāds, kas šobrīd vispār netiek apspriests.

  -3 [+] [-]

, 2012-09-27 22:02, pirms 12 gadiem
Nu lielie eksperti, ja Šūmim šosezon nebūtu visas tās ķibeles ar formulu, it īpaši pirmajos posmos, tad būtu "lielajam talantam'' Rosbergam arī priekšā. Gribēju pateikt, ka Šūmis ne ar ko nav sliktāks par komandas biedru.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-27 22:09, pirms 12 gadiem
crushader rakstīja: Tur jabut aptauretam lai parietu no atrakas masinas uz Merscedes , protams Hamiltonam noteikti kad intrese pikjis un ja Mersiisi 2x vairak piedavatu varbut arii parietu, ka nekaa Nicolas dupsitim vajag palielities ar entajiem miljoniem
Mercedess kā rūpnīcas komandai potenciāls ir lielāks kā mclaren, kurai ir finansiālas grūtības.
Un naudai ir liela nozīme. Tev varbūt tas liekas sīkums, bet no Hamiltona viedokļa atteikšanās no mercedess piedāvājuma ir atteikšanās no desmit un varbūt pat vairāk miljoniem gadā. Nez vai tu viņa vietā varētu tā ar mierīgu sirdi no šāda piedāvājuma atteikties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-28 08:48, pirms 12 gadiem
Pēc tā ko ziņo ārzemju mediji, laikam varam apsveikt Hamiltonu ar pievienošanos Mercedes!

     [+] [-]

, 2012-09-28 09:42, pirms 12 gadiem
makaka-3 rakstīja: cik aptaurētam jābūt lai sapņotu par Šumaheru iekš Ferarri???
un tomēr, tādi aptaurētie te ir, un ne viens vien. Bet jēga Hamim pāriet uz švakāku komandu? domāju ka viņš tak nav prātu zaudējis

  -1 [+] [-]

, 2012-09-28 09:47, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Mercedess kā rūpnīcas komandai potenciāls ir lielāks kā mclaren, kurai ir finansiālas grūtības.
Un naudai ir liela nozīme. Tev varbūt tas liekas sīkums, bet no Hamiltona viedokļa atteikšanās no mercedess piedāvājuma ir atteikšanās no desmit un varbūt pat vairāk miljoniem gadā. Nez vai tu viņa vietā varētu tā ar mierīgu sirdi no šāda piedāvājuma atteikties.
viena lieta ir nauda, bet cita - tituli, un tā runā spēcīgāk nekā nauda. Ar pāriešanu uz Mercedes var atvadīties no iespējas pacīnīties par kaut ko lielu. tas tieši būtu solis atpakaļ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja