Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Menedžeris: ''Šūmahera sieva man aizliedz tikties ar Mihaelu''

Menedžeris: ''Šūmahera sieva man aizliedz tikties ar Mihaelu''
Vēbers, Šūmahers un Korina
Foto: AP

Kā atklājis Mihaela Šūmahera bijušais menedžeris Villijs Vēbers, tad Šūmahera sieva viņam aizliegusi apciemot bijušo sacīkšu braucēju.

74 gadus vecais Vēbers nācis klajā ar paziņojumu, ka Šūmahera sieva Korina aizliegusi viņam apmeklēt Šūmahera māju. ''Diemžēl Korina aizliegusi man jebkādus kontaktus ar Mihaelu. Vairākas reizes esmu centies saņemt atļauju apciemot viņu, taču bez panākumiem. Situācija man ir briesmīga. Mūsu ģimenes bija pazīstamas 25 gadus. Mēs bijām tuvi draugi, taču tagad neviens nesaprot, kas notiek,'' saka Villijs Vēbers.

Tiek ziņots, ka Šūmaheru, kurš atrodas speciālā rehabilitācijas centrā pie Ženēvas ezera, katru dienu aprūpē 15 cilvēku komanda. Kā ziņo vācu mediji, tad Šūmahera veselības stāvoklī ir redzami nelieli uzlabojumi, jo viņš ir atguvis nelielu kustību vienā rokā. Tikmēr Šūmahera sieva, kura pārvalda ģimenes lietas, ir pārdevusi Mihaela privāto lidmašīnu un brīvdienu māju Norvēģijā.

Atgādināsim, ka pirms diviem gadiem Šūmahers slēpošanas laikā krita un piedzīvoja smagu galvas traumu, pēc kuras viņš ilgu laiku atradās komā. Pašlaik viņš no komas ir pamodies un turpina atveseļošanos.

Izmantotie resursi:
Home | Daily Mail Online

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-26 23:05, pirms 9 gadiem
Sieva var panākt, Miahela stāvokļa uzlabošanos, neviens cits.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja