Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Zutils kļūst par "Williams" rezerves pilotu

Zutils kļūst par "Williams" rezerves pilotu
Adrians Zutils pagājušajā gadā pārstāvēja "Sauber"
Foto: AP/Scanpix

F1 vācu autosportists Adrians Zutils kļuvis par "Williams" rezerves pilotu, šodien atklāja komanda.

2015. gada sezonas pirmajā posmā Austrālijā Valteri Botasa veselības problēmu dēļ uz starta stājās tikai viens "Williams" pilots – Felipe Masa. Pieredzējušais brazīlietis izcīnīja augsto ceturto vietu, bet jau šajā nedēļas nogalē reizē ar viņu Sepangas trasē dosies arī Botass.

Tikmēr "Williams" spēra soli pretī tam, lai nodrošinātos pret līdzīgām problēmām, kādas bija Austrālijā. Šodien komanda paziņoja par vienošanos ar vācu autosportistu Adrianu Zutilu. Paredzams, ka sezonas lielāko daļu Zutils pavadīs, trenējoties sacīkšu simulatorā, taču nepieciešamības gadījumā viņam būs jāpiedalās arī kādā no F1 posmiem.

F1 čempionātos Zutils ir piedalījies septiņus gadus (2007-2011; 2013-2014), pārstāvot "Spyker", "Force India" un "Sauber". Labākā sezona viņam bija 2011. gadā, kad Zutils deviņas reizes iekļuva labāko desmitniekā un sezonas kopvērtējumā izcīnīja devīto vietu ar "Force India". 2009. gada Itālijas "Grand Prix" Zutils bija ceturtais, bet uz goda pjedestāla nav kāpis.

Izmantotie resursi:
Williams F1

  +1 [+] [-]

, 2015-03-26 19:32, pirms 10 gadiem
Win-win abām pusēm

Komanda ieguvusi pilotu, kurš labi orientējas pašreizējā F1 situācijā un vajadzības gadījumā var doties trasē
Pilots ieguvis iespēju strādāt labā komandā (kaut vai par testpilotu)

     [+] [-]

, 2015-03-26 22:00, pirms 10 gadiem
Ha ha, es izlasīju Zutis jānēsā brilles