Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Haugs: ""Mercedes" spēs apgādāt ar motoriem ceturto F-1 komandu"

Haugs: ""Mercedes" spēs apgādāt ar motoriem ceturto F-1 komandu"
Sebastians Fetels Valensijā
Foto: lapresse

Vācu autobūves uzņēmuma "Mercedes" motoru sporta nodaļas boss Norberts Haugs atklājis, ka kompānija spēs nodrošināt motorus četrām F-1 komandām pašreizējo trīs vietā. Šis paziņojums kļuvis īpaši aktuāls pēc tam, kad "Red Bull" atklāja, ka tuvākajās dienās nosauks nākamā gada dzinēju piegādātāja vārdu.

Paredzams, ka "Red Bull" atteiksies no pašreizējiem piegādātājiem "Renault", lai pārietu uz "Mercedes" motoriem. Šādu lēmumu īpaši varētu pastiprināt neveiksmīgi aizvadītā nedēļas nogale, kad Valensijā nodega veseli divi Sebastiana Fetela dzinēji.

Pašlaik "Mercedes" ar motoriem apgādā "McLaren" vienību, kā arī tai noslēgts ilgtermiņa līgums ar "Force India". Visticamāk, kontraktu līdz 2010. gada beigām pagarinās arī "BrawnGP" komanda.

"Mums pietiek resursu, lai ar dzinējiem nodrošinātu ceturto komandu. Esam vienojušies ar partneriem, ka pagaidām nesniegsim sīkāku informāciju par sarunu gaitu," vācu izdevumā "Auto Motor und Sport" citēts Haugs.

Izdevums arī vēsta, ka "Williams" komanda varētu atteikties no "Toyota" dzinējiem un noslēgt līgumu ar "Renault" uz 2010. gadu. Tādējādi varētu būt apdraudēta Kazuki Nakadžimas turpmākā vieta komanda, jo līdz šim pilotu atbalstīja Japānas kompānija.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

  +3 [+] [-]

, 2009-08-25 20:20, pirms 15 gadiem
Fetels gadījumā nav vienīgais, kuram Renault dzinēji nodeg?

  +2 [+] [-]

, 2009-08-25 21:52, pirms 15 gadiem
Ja Kazuki Nakadžimu neatbalstītu kāds naudas maiss noteikti sen jau nebrauktu, kartējais japānis, kurš nav spējigs iebraukt punktos. Lai jau tiek Williams - Renault motori (ka neka kadreiz bija laba sadrbība) un Red Bull - Mercedes motori, tad visi mazbudžetnieki vares braukt ar Cosworth, Toro Rosso gan jau paliks pie Ferrari, jo zem itālu birkas, galvenais jautajums, kas notiks ar BMW Sauber un vai aizies ari Toyota Racing.

     [+] [-]

, 2009-08-26 08:56, pirms 15 gadiem
Ne re; visas lietas nostājas savās vietās! Nākošgad par uzvaru cīnīsies Maki un Ferrari, kur jau izstrādājuši un ieviesuši KERS. Pārējiem tā būs obligāta prasība nākamgad un diez vai kaut kas spīdošs uzreiz sanāks, ko pierāda šo abu komandu pieredze. Tas ka RBR ņems Mercedess dzinējus, tiešām priecē, tikai ceru ka kvantitāte neietekmēs kvalitāti.