Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull": ''Ja "BrawnGP" izies pārbaudi, iesniegsim protestu''

"Red Bull": ''Ja "BrawnGP" izies pārbaudi, iesniegsim protestu''
Sebastiens Fetels
Foto: AFP

F-1 komanda "Red Bull" paziņojusi, ja viņu konkurenti "BrawnGP" pirms Austrālijas posma veiksmīgi izies tehnisko pārbaudi, tad "Red Bull" iesniegs protestu.

Jau ziņojām, ka daudzas komandas uzskata, ka "BrawnGP", "Toyota" un "Williams" komandu izmantotie difuzori esot pārāk lieli. Lai arī daudzas komandas skaļi nerunā par to, "Red Bull" tikmēr paziņojusi, ja "Brawn GP" pirms Austrālijas posma izies tehnisko pārbaudi, tad viņi pret jauno komandu iesniegs protestu.

"Tas ir nelegāli," izdevumam "Gazetta dello Sport" saka "Red Bull" konsultants Helmuts Marko. "Ja kaut kas netiks mainīts, tad ceturtdien mēs iesniegsim protestu. Viņu difuzors dod papildus piecas sekundes desmitdaļas katrā aplī. Šobrīd septiņas komandas ir pārliecinātas, ka tas nav godīgi."

Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidents Makss Moslijs jau iepriekš pateica, ka tagad nav laika kaut ko mainīt. "Ja mums būtu vairāk laika un mēs oponentu vērtējumu par šo detaļu būtu saņēmuši krietni agrāk, tad visdrīzāk nodotu šo lietu izskatīšanai FIA Apelācijas tiesai, taču mums vairs nav laika. Domāju, ka par šo lietu mēs atkal runāsim jau Austrālijā."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-25 15:31, pirms 15 gadiem
tak lai skataas uz sevi nevis uz citiem.
un ja arii Brawn izies tehnisko paarbaudi, tas vien to nopziimee, ka F1 vadiiba uzskata to par noteikumiem atbilstoshu risinaajumu un protestam nav ne mazaakaas jeegas.
Slēpts komentārs: Jurchiks_pe4o

  -3 [+] [-]

, 2009-03-25 16:04, pirms 15 gadiem
Vienkarsi "BrawnGP", "Toyota" un "Williams" ir bijushi izveicigaki saja noteikumu juceklii
Slēpts komentārs: maRo

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 17:38, pirms 15 gadiem
maRo rakstīja: 5 sekundes desmitdaļas, tad ir šausmigi daudz uz vienu apli! Kas ta nu, ģeiniālais Ņūvejs tak tik daudz ko izdomāja RBR formulai, tik daudz interesantu lietu,gudri apejot noteikumus, bet par difuzoru nepadomaja? kas ta viņam liedza ari to gudri apiet, ka to dara Brawn, Williams un Toyota?
Tu maz zini, ka 0,5 sek/apli ir daudz?

     [+] [-]

, 2009-03-25 17:56, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Vienkarsi "BrawnGP", "Toyota" un "Williams" ir bijushi izveicigaki saja noteikumu juceklii
Ja šīs komandas izies apskati, tad lai pārējās arī piemetina savām tos difuzorus. Trīs dienas ir pietiekams laiks to izdarīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-25 19:13, pirms 15 gadiem
Tas ir smieklīgi šitā pateikt!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 19:40, pirms 15 gadiem
Ja Brawn izies tehnisko pārbaudi, tad RedBull ar saviem protestiem varēs iet no kurienes nākuši! Jo šaubos vai FIA izskatīs kko ko jau atzinuši par labu esam!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 21:00, pirms 15 gadiem
ko var raudāt. ja viss ir pēc noteikumiem, tad miers. ja esat tik stulbi un pasi neko tādu neizdomājat, tad klusējat kaunā.

     [+] [-]

, 2009-03-26 08:57, pirms 15 gadiem
Nu galīgi nevar likties mierā, Brawn GP redz māk izveidot formulu tā, lai ta atbilst visiem kritērijiem, tā ir māksla ko tādu zidomāt.