Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Campos'' komandas vadītājs: "Mēs startēsim pirmajā posmā Bahreinā"

''Campos'' komandas vadītājs: "Mēs startēsim pirmajā posmā Bahreinā"
Kolinss Kolles
Foto: www.motorsport.com

Kamēr visas vadošās komandas piedalās pēdējos oficiālajos F-1 testos Barselonā, tikmēr ''Campos Meta'' komandas vadītājs Kolinss Kolles paziņojis, ka komanda Bahreinā izies uz starta.

Jau ziņojām, ka nesen par ''Campos Meta'' komandas jauno īpašnieku kļuva Hosē Ramons Karabante, kurš par komandas vadītāju iecēla bijušo ''Midland'', ''Spyker'' un ''Force India'' komandas šefu Kolinsu Kollesu. Ja pirms pāris dienām Kolles atzina, ka darīs visu, lai startētu Bahreinā, tad tagad jaunais komandas vadītājs apgalvo, ka komanda Bahreina startēs ar divām ekipāžām.

''Ir ļoti grūti, taču mēs to izdarīsim, jo es nekad nepadodos,'' saka Kolles. ''Mums būs formulas Bahreinā un mēs brauksim. Tas mums būs liels sasniegums.'' Komandas vadītājs cer, ka komandas piloti tiks paziņoti nākamajā nedēļā.

Tiek ziņots, ka komandas piloti varētu būt Karuns Čandoks un Hosē Marija Lopezs. Jāatzīst, ka janvāra beigās Amerikas "US F1" komanda paziņoja, ka par komandas pirmo pilotu kļūs tieši Lopezs, taču šobrīd sportista menedžeris runā par Lopeza pievienošanos jau ''Campos Meta'' komandai.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-02-25 23:49, pirms 15 gadiem
Neslikts biznesa plāns cilvēkam ar zināšanām motorsportā. . izveido komandu, saņem licenzi dalībai F1, un tālāk vien meklē pircējus

     [+] [-]

, 2010-02-25 23:59, pirms 15 gadiem
tad jau Senna ir zaudējis vietu

     [+] [-]

, 2010-02-26 10:34, pirms 15 gadiem
Gan jau Sennas līgumā bija punkts, kas paredz startu arī pie īpašnieka maiņas.