Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Massa pret algu samazināšanu

Massa pret algu samazināšanu
Felipe Massa
Foto: AP

F1 komandas ''Ferrari'' pilots brazīlietis Felipe Massa ir iestājies pret algu samazināšanu braucējiem, kā arī Massa uzskata, ka ietaupīt var arī citādāk.

Pagājušajā nedēļā tika aizsāktas runas par to, ka globālās finanšu krīzes ietekmē arī F1 braucējiem varētu samazināt atalgojumu, tomēr Massa uzskata, ka komandas var ietaupīt daudz efektīvāk, izmantojot citus līdzekļus: ''Es nepiekrītu šai idejai. Šādās sacensībās kā F1 braucējiem ir fundamentāla loma un to alga, salīdzinājumā ar visu komandu kopējiem budžetiem, ir maza. Jo vairāk cilvēku strādās pie izmaksu samazināšanas, jo veiksmīgāk vēlāk būs visiem.''

Massa arī paziņojis, ka ir pret F1 pieņemto lēmumu, ka sacensībās visām komandām būs jāizmanto standarta dzinēji: ''Es nedomāju, ka šī būtu efektīva ideja. Cīņa, lai samazinātu izmaksas, ir svarīga, bet standarta dzinēji sagraus visu, ap ko ir F1, bet tas nevar notikt. Ja ''Ferrari'' brauks ar šiem dzinējiem, tad tas nebūs ''Ferrari''. Līdzīgi tas būtu ar ''McLaren'', ''Renault'' vai ''Toyota''.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -3 [+] [-]

, 2008-12-24 10:55, pirms 15 gadiem
nu,cik tad tev paagajssezon bija taa alga? buutu labaak pakluseejis,savaadaak ferarri atradiis tikpat labu brauceeju par miljonu.

  +3 [+] [-]

, 2008-12-24 13:02, pirms 15 gadiem
pareizi ka vins nepiekrit algu apgriesanai vins nakamsezon ka F1 vicecempions beidzot sanems jedzigu algu agrak tak vina alga bija salidzinosi smiekliga es vina vieta ari nepiekristu

  +1 [+] [-]

, 2008-12-25 01:37, pirms 15 gadiem
vispār jau viņam taisnība.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-25 11:14, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: vispār jau viņam taisnība.
protams, ka vinam taisniba. doma force india un toro roso uz algu apgriesanu kautko nopelnis? so abu komandu piloti sanem +- 1 milj. pirms sezonas baumoja ka fisikela tika force india sastav jo samaksaja 11 milj. si algu samazinasana attiektos TIKAI uz ferrari pilotiem un vel hamiltonu un alonso. parejas komandas saviem pilotiem maksa tadas algas kuras savaita pec alugu apgriesanas bus zem maksimalas algu summas. reali sis likums var skart tikai ferrari un vel divus, tris pilotus. tolka no ta kada?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-26 22:00, pirms 15 gadiem
pareizi saka. katru reizi izejot sacīkstē pilots riskē ar dzīvi komandas labā. neviens no komandas neriskē tik ļoti, kā pilots. tādām profesijām jābūt arī salīdzinosi labi apmaksātām. pirms rēkt par to, ka viņi sūdzas par mazām algām paskataties cik pelna politiķi un tad sapratīsit, kam jāpelna vairāk un kam mazāk. jo proti no katra sportista algas procenti iet labdarībām un ziedojumiem grib viņs to vai nē. tāpēc tur ir arī liels pluss.

un pareizi saka, ka var taupīt savādāk. jo sāk jau pieņemt tādus noteikumus, ka drīz F1 vairs nebūs jēga pa TV rādīt.

  -2 [+] [-]

, 2008-12-28 16:33, pirms 15 gadiem
Итальянская La Gazzetta dello Sport назвала Фернандо Алонсо лучшим гонщиком Формулы 1 2008-го года.

По мнению экспертов авторитетного издания, традиционно уделяющего чемпионату мира очень пристальное внимание, Алонсо по уровню мастерства превосходит как Льюиса Хэмилтона, так и Фелипе Массу, несмотря на то, что именно эти пилоты заняли первые два места в личном зачете.

«Почему Алонсо? Потому что он ездил за рулем Renault, которая в начале сезона была далеко не лучшей машиной, но в итоге в последних шести Гран При никто не набрал столько очков, сколько он, – объясняет свою позицию Gazzetta. – Мудрый Алонсо тесно сотрудничал с инженерами, постепенно повышая уровень конкурентоспособности, что позволило ему не только одержать две победы: начиная с сентября, он был самым результативным гонщиком, заработав 43 очка, тогда как Масса за это время добыл лишь 33, а Хэмилтон – 28.

И это при том, что двигателю Renault не хватало мощности. Если бы Фернандо выступал за Ferrari, он, бы безусловно, завоевал чемпионский титул».
Alonso ir labākais un viņa vieta ir iekš Ferrrari...

  -1 [+] [-]

, 2008-12-28 16:35, pirms 15 gadiem
Очередные слухи о возможном переходе Фернандо Алонсо в Ferrari появились в итальянской прессе. Журналист Gazzetta dello Sport Пино Алливери утверждает, что испанец уже подписал четырёхлетний контракт, вступающий в силу с 2011 года, и предусматривающий возможность досрочного перехода в случае наступления определённых условий.
Kaut nu tā būtu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-28 22:45, pirms 15 gadiem
Nez, basketbolā gan dažs labs tīri godprātīgi piekrīt algas samazinājumam...