Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" jau grib slēgt jaunu līgumu ar Hamiltonu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" jau grib slēgt jaunu līgumu ar Hamiltonu
Lūiss Hamiltons. Foto: Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Vadošā F1 komanda "Mercedes" jau šobrīd grib noslēgt jaunu līgumu ar savu pilotu Lūisu Hamiltonu, lai gan pašlaik britu autosportistam ir spēkā esošs kontrakts līdz 2020. gada beigām.

Pērn Hamiltons un "Mercedes" vienojās par sadarbību uz nākamajiem diviem gadiem, bet jau tagad vienības šefs Toto Volfs paziņojis par vēlmi līgumu pagarināt uz vēl ilgāku termiņu.

"Tikmēr, kamēr mēs esam spējīgi viņam piedāvāt uzvaras nesošu mašīnu, Lūisam nav iemesla meklēt citu komandu, un arī mums nav iemesla meklēt citu pilotu," saka Volfs. "Mēs jau esam pateikuši Lūisam, ka gribam pabeigt šo sezonu uz augsta viļņa, mirkli atpūsties un tad runāt par to, kas notiks 2021. gadā."

Kā zināms, 2021. gadā plānotas pamatīgas pārmaiņas "Formula 1" čempionātā, un Volfs uzskata, ka citas vadošās komandas varētu lūkoties pēc spēcīgākiem papildinājumiem. Tikmēr "Mercedes" labprāt pagarinātu saistības ne vien ar Hamiltonu, bet arī Valteri Botasu, kurš šobrīd ieņem stabilu otru vietu pamatsastāvā.

"Lojalitāte un vienotība ir kaut kas tāds, kas satur mūs kopā, un svarīgākās sarunas par 2021. gada sezonu mums būs tieši ar Lūisu un Valteri," atzīst Volfs. "Arī "Ferrari" lūkosies uz savām iespējām. Viņiem ir labs sastāvs, kas dažreiz nenostrādā kā vajag, un viņi noteikti domās par to, ko vēlas 2021. gadā."

Šo svētdien Meksikā Hamiltonam ir visai lielas izredzes nodrošināt jau sesto F1 pasaules čempiona titulu karjerā.

Izmantotie resursi:
grandpx.news