Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons: "Uzvara Monako ir līdz šim labākais panākums"

Batons: "Uzvara Monako ir līdz šim labākais panākums"
Goda pjedestāls Monako
Foto: AP

Pēc uzvaras Monako "Grand Prix" britu pilots Džensons Batons atklāja, ka šis panākums ir ļoti emocionāls visai komandai un viņam pašam. Toties Kimi Raikonens atkal izcēlās ar somu vēsumu, sakot, ka ir vīlies par trešo vietu.

"Pirms nedēļas teicu, ka šis posms nenozīmē vairāk par kādu citu sacīksti, bet mēs zinām patiesību. Uzvarēt Monako ir fantastiski, šī trase ļoti atšķiras no citiem posmiem," priecājās Batons. Viņš atzina, ka koncentrējās uz savu braukšanu un vēlējās izcīnīt nozīmīgāko uzvaru savā karjerā. "Taču tā ir dīvaina izjūta, jo ir iespējams nedaudz apstāties laikā, taču tā ir vissliktākā lieta, kas var notikt. Jo tādā gadījumā sāc domāt - ja tikšu līdz finišam, uzvarēšu Monako! Ar mani tā notika, dažādas domas šaudījās pa manu galvu, un man bija grūti koncentrēties braukšanai."

"Veiksmīgi startēju un noturēju Rubensu aiz sevis, turklāt viņam bija probēmas ar aizmugurējām riepām, tāpēc spēju palielināt pārsvaru. Un pārsvars īpaši nemainījās arī pēc atpalicēju apdzīšanām. Piedevām Monako tā ir pierasta lieta - jo vairāk esi iekšā sacīkstē, jo tuvāk un tuvāk trases sienas šķiet tuvojamies formulai."

Rubenss Barikello pēc finiša otrajā pozīcijā sūdzējās par problēmām ar drošības jostām. "Sacīkšu laikā tās kļuva arvien vaļīgākas, tāpēc man bija citādāk jābrauc un jāspiež bremzes," teica Barikello. "Tāpat kā Barselonā man bija lielisks starts un varēju apdzīt Raikonenu, lai nokļūtu otrajā vietā. Bet turpinājumā sacīkste bija ārkārtīgi mierīga. Tas gan nebija tik viegli, kā izskatījās no malas, taču esmu lepns par šodienas sasniegumu."

"Protams, vērtējot plašākā kontekstā, neesmu priecīgs par trešo vietu - esmu vīlies. Tomēr šajā situācijā komandai šis ir vērā ņemams rezultāts," teica Kimi Raikonens. "Šī nav pirmā reize, kad atrodos otrajā pozīcijā un startā to zaudēju. Tajā vietā trase bija ļoti slidena, turklāt Barikello bija mīkstās riepas, un tas noteikti man nepalīdzēja. Mēs joprojām neesam tur, kur mēs vēlamies būt, "Ferrari" vēl daudz kas jāizdara, lai cīnītos par pirmo pozīciju. Tomēr cilvēki rūpnīcā smagi strādā, un kopš sezonas sākuma esam krietni attīstījuši savu formulu."

Pasaules čempions Luiss Hamiltons, kurš šodien finišēja tikai 12. vietā, paliekot ārpus punktiem, atzina, ka par spīti visam ir apmierināts ar savu sniegumu. "Jūtos apmierināts, jo ļoti vēlējos finišēt. Atcerējos citātu no vienas "Rokija" filmas, kurš galvenais varonis teica, ka vēlas redzēt cīņas beigas. Un es redzēju finiša karogu, aizvadot tik smagu sacīksti," stāstīja Hamiltons. "Sadursmē ar Niku Haidfeldu salauzu formulas degundaļu, tāpat arī sacīkstes laikā salauzu spārnu un riteni, tā ka man bija notikumiem bagāta sacīkste. Taču nākamgad es atgriezīšos un mēģināšu uzvarēt."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-24 18:47, pirms 15 gadiem
Baton nebaaz man batonus ausiss

  -2 [+] [-]

, 2009-05-24 19:09, pirms 15 gadiem
Prieks par brawn, un protams, ka ferrari
žēl par fetelu un nakadžimu, kovolainenu

  +4 [+] [-]

, 2009-05-24 19:29, pirms 15 gadiem
Atliek vien minēt, kā viss būtu iegrozījies, ja Raikonens startā būtu nosargājis 2.vietu.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-24 19:36, pirms 15 gadiem
Tad jau atliek vien minēt kas būtu ja Masa būtu laicīgi ticis garām Fetelam. Tad Kimi un Barikam ari būtu pa d...u

  +4 [+] [-]

, 2009-05-24 19:58, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Atliek vien minēt, kā viss būtu iegrozījies, ja Raikonens startā būtu nosargājis 2.vietu.
Viegli pateikt, gruti izdariit, varbuut vinam vajadzeja tik pat agresivi iet ieksamala uzreiz, kaa to darijaa vetels... kas to lai zin, ir labi arii taa.

     [+] [-]

, 2009-05-25 00:40, pirms 15 gadiem
Man kā Batona fanam šī uzvara ir kā medus maize. Bet visvairāk no visām šām uzvarām, es novēlu Batonam paņemt Lielbritānijas GP. Vēl pagājušo gadu briti bija aizmirsuši par Batonu, bet šogad ir pavisam cita situācija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-25 13:14, pirms 15 gadiem
m211 rakstīja: Man kā Batona fanam šī uzvara ir kā medus maize. Bet visvairāk no visām šām uzvarām, es novēlu Batonam paņemt Lielbritānijas GP. Vēl pagājušo gadu briti bija aizmirsuši par Batonu, bet šogad ir pavisam cita situācija.
labriit.
britu televiizija jau tikai par Hamiltonu runaa... kad Batons dabuus chempi, un vinjsh arii dabuus sasodiits, tad runaas par Batonu, bet pagaidaam vinji tik taa piemin Batonu.