Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bērds: "Saukt "Formula E" apmeklēšanu par sabiedrisko darbu ir negodīgi pret mums"

Juris Grīns
Juris Grīns

Bērds: "Saukt "Formula E" apmeklēšanu par sabiedrisko darbu ir negodīgi pret mums"
Makss Verstapens. Foto: Verstappen.nl

F1 pilots Makss Verstapens nesen apmeklēja "Formula E" sacensības Marokā, kas viņam bija kā sods par izdarībām pagājušā gada Brazīlijas "Grand Prix". FE čempionātā startējošais Sems Bērds nosodījis, ka šāda lieta nosaukta par sodu.

Kā ziņots, Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) par Estebana Okona grūstīšanu pēc Brazīlijas F1 posma finiša, kad abu starpā izcēlās konflikts, Verstapenam noteica divas dienas darīt publiskos darbus. Kā pirmais no tiem bija "jāizcieš", kad holandietis klātienē apmeklēja "Formula E" sacensības Marakešas trasē, to laikā vērojot personāla darbu no tiesnešu istabas.

Britu pilots Bērds, kurš sacensībās startēja pirmais, bet finišēja trešais, pievienojas tiem, kas kritizējis Verstapenam piešķirto sodu.

"Es domāju, ka saukt "Formula E" sacīkšu apmeklēšanu par sabiedrisko darbu ir negodīgi pret šo čempionātu," sacīja sportists. "Tam nevajadzētu būt sodam, atbraukt uz šīm sacensībām. Pats pat viņu neredzēju. Es ceru, ka viņam viss patika un ceru, ka viņš saviem kolēģiem pastāstīs kaut ko labu par mums."

Pats Verstapens par "Formulu E" jau izteicies pozitīvi.

"Protams, biju skatījies "Formula E" sacensības televīzijā, bet nekad nebiju tās apmeklējis padokā, tādēļ tiešām izbaudīju šo dienu," stāsta "Red Bull Racing" komandas pilots. "Pirmkārt, sacīkstes bija aizraujošas. Bieži nerodas iespēja pavadīt dienu kopā ar tiesnešiem. Čempionāts, bez šaubām, aug, šeit ir daudz iesaistīto rūpnīcu, tādēļ domāju, ka tas ir foršs."

Izmantotie resursi:
gpfans.net

     [+] [-]

, 2019-01-24 10:02, pirms 6 gadiem
Vienkārši jāsauc vārdi istājos vārdos, apmeklēt FE ir mocības un vergošana. Ja man tā mistkaste būtu jaapmeklē kā sods es pat nezinu ko es darītu noteikti ietu pēc striķa

     [+] [-]

, 2019-01-27 13:57, pirms 6 gadiem
Emka953 rakstīja: Vienkārši jāsauc vārdi istājos vārdos, apmeklēt FE ir mocības un vergošana. Ja man tā mistkaste būtu jaapmeklē kā sods es pat nezinu ko es darītu noteikti ietu pēc striķa
Nepārspīlē. Katrā ziņā kaunuma lūpa vismaz paskatījās uz viņa līmeņa cienīgu čempi.