Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Massa: "Esmu gatavs cīņai par titulu"

Jānis Pārums

Massa: "Esmu gatavs cīņai par titulu"
Felipe Massa. Foto: AFP

Brazīliešu F1 pilots Felipe Massa, kurš pārstāv "Ferrari" komandu atklājis, ka viņam ir viss, lai šosezon uzvarētu Pirmās Formulas čempionātā un viņš centīsies sasniegt mērķi, pēc kura tiecas jau ilgi.

"Visi redzēja, ka jau pērn man bija izredzes uz uzvaru," sacīja Massa. "Man nepaveicās sezonas beigās, taču kopumā gadu aizvadīju ļoti augstā līmenī. Šogad, lai uzvarētu, man ir viss – laba mašīna, lieliska komanda, priekšniecība man uzticas. Es ceru uz uzvaru šajā gadā. Es pretī savam mērķim eju jau ilgi un man ir jāsasniedz tas!"

Brazīlietis, kurš pērn uzvarēja trijos posmos, uzskata, ka iepriekšējā sezonā viņam esot pietrūcis veiksmes. Massa uzsver, ka komanda cītīgi gatavojas jaunajai sezonai. "Mēs vēlamies sasniegt vairāk, mēs vēlamies būt vēl ātrāki," viņš saka.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-24 16:43, pirms 16 gadiem
Abi cuvaki no Mclaren ņemsies savā starpā, Kimi jau būs savu gabalu tortes dabūjis, par Alonso&Co vispār nav ko runāt, karoči Felipem visas durvis vaļā. Es ar tevi!!!