Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Campos'' F-1 komanda tiek pie jauna saimnieka

''Campos'' F-1 komanda tiek pie jauna saimnieka
Foto: www.bsmotoring.com

Lai arī vēl pirms pāris dienām šaubījās par ''Campos Meta'' komandas startu F-1 čempionātā, kļuvis zināms, ka komandu no iepriekšējā saimnieka nopircis Hosē Ramons Karabante.

Pēdējā laikā virs ''Campos Meta'' un ''US F1'' komandām bija savilkušies melni mākoņi, jo ik pa laikam bija dzirdamas runas par šo abu komandu finansiālajām problēmām. Taču nu jācer, ka vismaz ''Campos'' komanda būs atrisinājusi visas savas problēmas, jo neilgi pirms jaunās sezonas starta komandai ir jauns īpašnieks. Tagad komandas īpašnieks būs Hosē Ramons Karabante, kurš pilnībā iegādājās "Campos" komandu. Par šīs vienības vadītāju iecelts bijušais ''Midland'', ''Spyker'' un ''Force India'' komandas šefs Kolinss Kolles, kurš nomainīs līdzšinējo komandas dibinātāju Adrianu Kamposu.

''Gribētu pateikt lielu paldies Bernijam Eklstonam, kurš mūs atbalstīja un palīdzēja saglabāt komandu,'' pēc komandas pārņemšanas saka Karabante. ''Šī visa glābšanas operācija tika darīta tāpēc, lai jau pirmajā posmā mēs ar diviem pilotiem varētu iziet uz starta. Mums vēl ir daudz darbu, taču mēs ejam uz to, lai komanda būtu gatava debitēt F-1 jau Bahreinā.''

''Nākamajās dienās strādāsim pie tā, lai varētu nodrošināt papildus finansējumu, lai varētu nosaukt komandas pilotus un, lai komanda varētu startēt jau Bahreinā,'' teica komandas vadītājs Kolles.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-02-23 19:47, pirms 15 gadiem
vai tad Bruno Senna jau nebija nosaukts kā viens no pilotiem? tad jau sanāk, ka viņš var palikt ārpus F1.

     [+] [-]

, 2010-02-24 12:15, pirms 15 gadiem
Sennu Kamposs jau apstiprināja, laikam iet runa par otru un rezerves pilotu. Bernijs negribēja tomēr ,lai komanda nonāk VW koncerna īpašumā, saprotama štelle nevajag sarežģīt esošiem auto ražotājiem dzīvi.