Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Miks Šūmahers kļūs par "Ferrari" rezerves pilotu

Rolands Eliņš

Miks Šūmahers kļūs par "Ferrari" rezerves pilotu
Miks Šūmahers. Foto: Scuderia Ferrari

LETA--DPA. Vācietis Miks Šūmahers nākamajā Pirmās formulas (F-1) sezonā būs "Ferrari" komandas rezerves pilots, vienlaikus turpinot pārstāvēt "Haas", trešdien paziņoja "Ferrari" komandas vadītājs Matija Binoto.

Šūmahera tēvs Mihaels piecus no saviem septiņiem F-1 pasaules čempiona tituliem izcīnīja Itālijas komandas sastāvā.

"Miks būs "Ferrari" rezerves braucējs, tāpat kā bijušais "Alfa Romeo" pilots Antonio Džovinaci," Binoto sacīja Vācijas televīzijas kanālam RTL.

"Antonio dažās sacensībās būs rezerves pilots. Kad viņa nebūs, Miks ieņems šo vietu," paskaidroja komandas vadītājs.

Gaidāms, ka 22 gadus vecais Šūmahers nākamgad 11 sacensībās būs Šarla Leklēra un Karlosa Sainsa rezervists.

Ja kāds no "Ferrari" pilotiem savainojuma vai slimības dēļ nevarēs piedalīties kādās no sacensībām, Šūmahers viņus varētu aizstāt arī F-1 "Grand Prix" braucienos.

"Miks ir "Ferrari" braucējs, viņš pieder "Ferrari" Pilotu akadēmijai. Visu 2021.gada sezonu "Haas" komandā viņam bija labs sniegums," piebilda Binoto. "Uzskatām, ka nākotnē viņš uzlabos savu sniegumu," viņš piebilda.

Savā F-1 debijas sezonā Šūmahers punktus neguva un sezonu pabeidza dalītā pēdējā vietā, tomēr nereti sacensībās vācietis rādīja labāku sniegumu nekā viņa komandas "Haas" biedrs Ņikita Mazepins.

Septembrī kļuva zināms, ka Krievijas Automobiļu federācijas (RAF) braucējs Mazepins un vācietis Šūmahers pārstāvēs amerikāņu komandu arī tās septītajā sezonā šajā sporta veidā.

Izmantotie resursi:
LETA



  +2 [+] [-]

, 2021-12-22 16:16, pirms 3 gadiem
Es protams vēlu Mikam veiksmi - jauns, gudrs, labi audzināts, pieklājīgs puika. Bet būs traki, kad visi Mika fanu pūļi, kas viņā redz atdzimstam leģendas vārdu un neskaitāmus titulus F1 rindās, atskārtīs, ka pretēji tēvam, pašam Mikam talanta nav vairāk kā tam pašam Dživonaci.
Labs pilots, ļoti labi apgūst jaunu tehniku, bet zemāko līmeņu čempionātos pierādījies, ka ātruma ziņā kopumā nekā īpaša.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-22 16:18, pirms 3 gadiem
Labas ziņas!Pēctam vēl Max japārvilina un būs super duo Max&Mick super team ferrari!

  -1 [+] [-]

, 2021-12-22 19:06, pirms 3 gadiem
playthegame rakstīja: Es protams vēlu Mikam veiksmi - jauns, gudrs, labi audzināts, pieklājīgs puika. Bet būs traki, kad visi Mika fanu pūļi, kas viņā redz atdzimstam leģendas vārdu un neskaitāmus titulus F1 rindās, atskārtīs, ka pretēji tēvam, pašam Mikam talanta nav vairāk kā tam pašam Dživonaci.
Labs pilots, ļoti labi apgūst jaunu tehniku, bet zemāko līmeņu čempionātos pierādījies, ka ātruma ziņā kopumā nekā īpaša.
ja ja par Hamiltonu ari runaja, ka nav derigs F1 , ja bus tehnika bus ari tituli Sumaheram

  +1 [+] [-]

, 2021-12-22 23:03, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: ja ja par Hamiltonu ari runaja, ka nav derigs F1 , ja bus tehnika bus ari tituli Sumaheram
Labprāt iepazītos ar Tev pieejamo info, kur norādīts, ka Hamiltons nav bijis derīgs F1
Bija runas, ka ir par jaunu un nepieredzējušu lēkt iekšā Mclaren, blakus Alonso, bet par talanta trūkumu nekad nav bijis pamats sūdzēties. Luiss visos zemāko līmeņu čempionātos kļuva par čempionu jau pirmajā sezonā

     [+] [-]

, 2021-12-23 12:20, pirms 3 gadiem
playthegame rakstīja: Labprāt iepazītos ar Tev pieejamo info, kur norādīts, ka Hamiltons nav bijis derīgs F1
Bija runas, ka ir par jaunu un nepieredzējušu lēkt iekšā Mclaren, blakus Alonso, bet par talanta trūkumu nekad nav bijis pamats sūdzēties. Luiss visos zemāko līmeņu čempionātos kļuva par čempionu jau pirmajā sezonā
Domāju ka te varam runāt par Supertalantiem (Šumahers vecākais, Hakinens, Fetels, Alonso (kautgan Alonso es par tādu nesauktu, Hamiltons, Verstapens u.t.t.) un Talantiem, (Raikonens, Batons, Webers, Ricciardo, Norris, Sainz, Lekrlers un tā tālāk un tā joprojām). Pirmie ir tādi, kam ir visi priekšnosacījumi lai tagad un tulīt uzvarētu. Otrajiem ir jāiegulda liels darbs, lai uzvarētu.

Es nenorakstītu nevienu, jo tie tehniskie kausi var nosvērties uz jebkuru pusi. Bet, ja ņemam vērā faktu ka Šumahers jaunākais, ātrumu kāpina ejot cauri sezonām, izejas pozīcija ir diezgan optimistiska. Protams pie pareiziem apstākļiem, bet tas tā kā attiecas arī uz pārējiem.