Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vēl viena F1 komanda izteikusi piedāvājumu Ņūvijam

Juris Grīns
Juris Grīns

Vēl viena F1 komanda izteikusi piedāvājumu Ņūvijam
Adrians Ņūvijs. Foto: Motorsport.com

Lai gan ziņots, ka Adrians Ņūvijs esot piekritis savu inženiera karjeru turpināt "Aston Martin" paspārnē, tagad parādījusies informācija, ka cīņā par viņu iesaistījusies arī F1 komanda "Alpine".

Ņūvijs nākamā gada pavasarī būs brīvs no saistībām ar "Red Bull" komandu, kurā nostrādājis ilgu laiku. Viņa nākotne ir viens no apspriestākajiem tematiem čempionāta aizkulisēs šajā sezonā. Neoficiāli zināms, ka "Ferrari" piedāvājumam izcilais britu inženieris nav piekritis un jau parakstījis vai gatavojas parakstīt līgumu ar "Aston Martin", kas par trīs vai četru gadu darbu piedāvājusi aptuveni 90 miljonus eiro.

"F1-Insider.com" tagad raksta, ka ar Ņūviju sazinājušies "Renault" izpilddirektors Luka di Meo un "Alpine" jaunais padomnieks Flavio Briatore. Viņi garantējuši 65 gadus vecajam Ņūvijam pilnīgu brīvību un lemšanas tiesības visās jomās, kur tas nepieciešams. Šobrīd Ņūvijs šo piedāvājumu apdomā.

Iepriekš savā karjerā Ņūvijs jau strādājis ar "Renault", kad Enstonas rūpnīca piegādāja dzinējus "Williams" un "Red Bull" komandām.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv