Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vitmāršs: ''Žēl, ka ''McLaren'' nesanāca sadarbība ar Alonso''

Vitmāršs: ''Žēl, ka ''McLaren'' nesanāca sadarbība ar Alonso''
Martins Vitmāršs
Foto: AP

F-1 komandas ''McLaren'' vadītājs Martins Vitmāršs vienā no intervijām apgalvojis, ka viņam ir žēl par to, ka iepriekš ''McLaren'' nav izdevusies sadarbība ar Fernando Alonso, kurš šobrīd pārstāv ''Renault''.

Zināms, ka Fernando Alonso pēc divu titulu izcīnīšanas pārgāja uz ''McLaren'', pēc kā viņa rezultāti kļuva pieticīgāki un viņš vairs necīnījās par čempiontitulu izcīnīšanu. Pēc 2007.gada sezonas Alonso atkal pārcēlās uz ''Renault'', bet viņa rezultāti nav mainījušies un joprojām Alonso nav starp galvenajiem kandidātiem uz uzvaru visā čempionātā.

''McLaren'' vadītājs Martins Vitmāršs, kurš arī skaļi apgalvojis, ka ''Ferrari'' jau ir vienojies par Alonso pāreju, apgalvojis, ka viņam žēl par neveiksmīgo sadarbību starp ''McLaren'' un Alonso: ''Es tiešām neesmu īpaši priecīgs par to, ka mēs zaudējām tādu pilotu, kāds ir Alonso. Viņš ir viens no labākajiem braucējiem, kādu vispār esmu redzējis. Tiešām žēl, ka mūsu sadarbība neizdevās, iespējams, kaut kur nespējām pielāgoties viens otram. Jāsaka taču, ka mums ir laba komanda un viņš ir spēcīgs pilots. Varējām kopīgi sasniegt daudz labākus rezultātus, nekā to paveicām. Jāatzīst godīgi, ka brīžiem arī mēs, komandā, nenostrādājām labi saistībā ar Fernando. Es vienmēr esmu bijis diezgan atklāts cilvēks, tāds vienkārši ir mans stils.''

15.00 pēc Latvijas laika notiks kvalifikācijas braucieni Eiropas GP ietvaros.

Izmantotie resursi:
crash.net

  -2 [+] [-]

, 2009-08-22 13:45, pirms 15 gadiem
alonso agrak teica, ka vinam nebutu nekas pret atgriesties mclaren, bet tas varetu notikt tikai tad kad no mclaren vaditaja amata aizies rons denis. FIA savu ir panakusi, denis ir gasts un vina vieta tagad ir vitmarss. kas zin, varbut notiek brinumi un kadreiz alonso atgriezas makos.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-22 13:45, pirms 15 gadiem
Zināms, ka Fernando Alonso pēc divu titulu izcīnīšanas pārgāja uz ''McLaren'', pēc kā viņa rezultāti strauji kritās un viņš vairs necīnījās par čempiontitulu izcīnīšanu.
nu šim gan es nepiekrītu. cik es atceros, tad 2007. gadā Alonso cīnījās par titulu un līdz tam viņam pietrūka tikai daži punkti. turklāt rezultāti nekritās strauji. labi, tie varbūt bija pieticīgāki, bet par titulu gan viņš cīnījās līdz pēdējam.

     [+] [-]

, 2009-08-22 15:06, pirms 15 gadiem
Vienkārši Mclaren pievērsa lielāku uzmanību sezonas debitantam Hamiltonam. Bet brauca viņš mclarenos arī labi

     [+] [-]

, 2009-08-22 16:43, pirms 15 gadiem
tieši tā, kad alonso brauca makos, tad līdz pēdējam posmas bija intriga kurš uzvarēs - raikonens, hamiltosn vai alonso. diemžēl alonso izcīnija trešo vietu beigās, bet pats nereālākais variants - raikonens uzvarēja čempī. un pagājušās sezonas beigās, kad renault beidzot tehnikas ziņā pietuvojās top komandām redzējām, ka alonso joprojām brauc izcili, tikai formula visu bremzē.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-22 18:02, pirms 15 gadiem
almantito rakstīja: Zināms, ka Fernando Alonso pēc divu titulu izcīnīšanas pārgāja uz ''McLaren'', pēc kā viņa rezultāti strauji kritās un viņš vairs necīnījās par čempiontitulu izcīnīšanu.
nu šim gan es nepiekrītu. cik es atceros, tad 2007. gadā Alonso cīnījās par titulu un līdz tam viņam pietrūka tikai daži punkti. turklāt rezultāti nekritās strauji. labi, tie varbūt bija pieticīgāki, bet par titulu gan viņš cīnījās līdz pēdējam.
tieši tā, viņš kopvērtējumā palika 1 punktu aiz raikonena,un viņam bija tik pat cik hamiltonam....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja