Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lauda:"Hamiltons var kļūt neuzveicams"

Lauda:"Hamiltons var kļūt neuzveicams"
Nikijs Lauda
Foto: AP

F-1 leģenda, austrietis Nikijs Lauda uzteicis Luisa Hamiltona sniegumu pēdejos divos čempionāta posmos. Pēc uzvarām Lielbritanijā un Vācijā, "McLaren" pilots iekrājis četru punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Felipi Massu.

"Viņš parādīja lielisku sniegumu," pēc Vācijas GP atzina trīskārtējais(1975, 1977, 1984) F-1 čempions Lauda. "Tā viņam bija lieliska sacīkste un, ja viņš turpinās tadā pat garā, viņš būs neuzveicams." Līdz šim Lauda bijis visai kritisks savos izteikumos par jauno britu, īpaši par kļūdām bagāto šās sezonas sākumu un pērnās sezonas beigam, kad Hamiltons izlaida no rokām jau praktiski izcīnīto titulu. Bet pēc lieliski aizvadītiem diviem posmiem jaunā pilota iespējas ir strauji uzlabojušās, vismaz Laudas acīs noteikti:"Sacīksti uzvarēja Luiss un nevis komanda, tā tikai to padarīja nevajadzīgi sarežģītu. " Bet tā bija absolūti fantastiska sacīkste pašam Luisam. Tā bija Sennas stila braukšana!" žurnalistiem atzinis Lauda.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk