Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa: "KERS man bija liels palīgs"

Masa: "KERS man bija liels palīgs"
Felipe Masa
Foto: Digitale

Pēc F-1 Silverstonas posma, kur "Ferrari" komandas pilots Felipe Masa izcīnīja ceturto vietu, bet Kimi Raikonens palika astotais, abi piloti dalījās iespaidos par aizvadīto posmu.

"Jūtos tā piekusis, it kā būtu uzvarējis sacensībās," iesāk Masa. "Startēt no 11. pozīcijas un finišēt ceturtajā vietā ir labs sasniegums. Necerējām uz tik labu rezultātu, tāpēc esam vēl vairāk priecīgi. Šodien KERS bija liels palīgs, it sevišķi jau startā. Arī formula kopumā strādāja ļoti labi. Komanda padarīja labu darbu, tāpēc rezultāts runā pats par sevi. Būs interesanti paskatīties kā formula ar katru nākamo sacensību uzvedīsies."

"Man izdevās labs starts, taču nevarēju braukt ātrāk, jo visu laiku bija ar kādu jāsacenšas," iesāk Raikonens. "Pēc pirmajiem boksa apmeklējumiem nokļuvu aiz Jarno Trulli, taču, lai arī pietuvojos viņam līdz minumam, apdzīt man viņu neizdevās. Protams, viens punkts nav tāds par kuru var ļoti priecāties, taču tas ir labāk nekā nekas. Arī formula šodien bija daudz labāka nekā vakar kvalifikācijā."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 00:49, pirms 15 gadiem
Prieks ka vismaz šoreiz abi piloti ir apmierināti ar mašīnu, īpaši ar KERS. Tomēr, ja jau pārējās komandas atteicās no KERS, tad jāizvērtē vai vadāt līdzi to smagumu atmaksājas: proti bez KERS paātrinājumam vajadzētu būt līdzīgam.
otrkārt kapēc jauns lādiņš pieejams tikai pēc apļa veikšanas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-22 08:19, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Prieks ka vismaz šoreiz abi piloti ir apmierināti ar mašīnu, īpaši ar KERS. Tomēr, ja jau pārējās komandas atteicās no KERS, tad jāizvērtē vai vadāt līdzi to smagumu atmaksājas: proti bez KERS paātrinājumam vajadzētu būt līdzīgam.
otrkārt kapēc jauns lādiņš pieejams tikai pēc apļa veikšanas?
Kers princips pēc būtības ir tāds ka lādiņu iegūst no bremzēšanas...tādēļ arī lādiņš nav uzreiz! Varbūt kāds cits var izskaidrot labāk..

  -2 [+] [-]

, 2009-06-22 09:33, pirms 15 gadiem
Massa:"Šodien KERS bija liels palīgs"
Kimi:"Šodien KERS bija mazs palīgs"

     [+] [-]

, 2009-06-22 13:53, pirms 15 gadiem
buuvnieks rakstīja: Kers princips pēc būtības ir tāds ka lādiņu iegūst no bremzēšanas...tādēļ arī lādiņš nav uzreiz! Varbūt kāds cits var izskaidrot labāk..
Ir ļoti stingri KERS noteikumi, kas ierobežo lādiņa lielumu, kuru var izmantot viena apļa laikā. Tāpēc "baterija" atkal pilna kļūst ir tikai tad, kad tiek šķērsota apļa beigu līnija. Bez šiem ierobežojumiem, domājams KERS sniegtās priekšrocības būtu krietni lielākas.