Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Cunoda, visticamāk, saglabās vietu "AlphaTauri" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Cunoda, visticamāk, saglabās vietu "AlphaTauri" komandā
Juki Cunoda. Foto: AlphaTauri

Šobrīd reālākā izskatās iespēja, ka Juki Cunoda saglabās vietu "AlphaTauri" sastāvā, un jau šajā nedēļas nogalē Japānas posma laikā par to varētu tikt paziņots oficiāli.

Pēc Singapūras posma "AlphaTauri" izpilddirektors Pīters Baijers intervijā "Servus TV" sacīja, ka nākamā gada sastāvs būs zināms jau tuvāko dienu laikā. Respektablais vācu izdevums "Auto Motor und Sport" vēsta, ka jau Suzukas trasē šonedēļ gaidāms oficiālais paziņojums.

Liams Lavsons, kurš iepriekšējos trīs posmos aizstāja Danielu Rikjardo, un startēs arī Japānā, ar savu veikumu patīkami pārsteidzis daudzus, un komanda nonāca grūtas izvēles priekšā. Lavsons, bez šaubām, ir jauns un talantīgs, Rikjardo sevī apvieno lielu pieredzi un ātrumu, tāpat arī Cunoda jau aizvadījis vairākas sezonas un uzskatāms par visai ātru braucēju.

Ja Lavsons netiks pie vietas pamatsastāvā, maz ticama viņa pievienošanās "Williams", kur visdrīzāk atbrīvosies Logana Sardženta vieta.

"Mums ir luksusa klases problēma," laikrakstam "Blick" atzinis "Red Bull" pilotu programmas vadītājs Helmuts Marko. "Bet tas pilots, kurš nākamgad nestartēs mūsu B komandā, būs mūsu rezerves un simulatoru braucējs visām četrām mašīnām."

Baijers tikmēr stāsta, ka par Cunodu turpinās sarunas ar "Honda", kas vēl turpmākos divus gadus būs "Red Bull" un "AlphaTauri" sadarbības partneris dzinēju jomā. Pirms dažām dienām viņš apstiprināja, ka tās ir noslēguma fāzē un līgums drīz varētu tikt parakstīts.

Izmantotie resursi:
Formula 1 News & Updates - grandpx.news |...