Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens paliks "Red Bull" vismaz līdz 2026. gadam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Verstapens paliks "Red Bull" vismaz līdz 2026. gadam
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Vairākkārtējais pasaules čempions un pašreizējās "Formulas 1" sezonas kopvērtējuma līderis Marks Verstapens "Red Bull" komandā paliks vismaz līdz 2026. gada sezonas beigām, kļuvis zināms pēc tam, kad organizācija savā paspārnē līdz šim laikam noturējusi padomnieku Helmutu Marko.

Verstapenam līgums ar "Red Bull" ir līdz 2028. gadam, tomēr tajā iekļauta atruna, ka nīderlandiešu pilots konstruktoru var pamest, ja to dara padomnieks Marko.

Pēdējos mēnešos interesi par Verstapena iegūšanu atklāti izrādīja "Mercedes" vadība. Vācijas konstruktora vadošais pilots Lūiss Hamiltons pēc sezonas pāries uz "Ferrari". Tomēr baumas izrādījās tikai baumas, Marko rakstiski apņemoties palikt "Red Bull" līdz līguma norādītā termiņa beigām.

Trīskārtējais čempions Vertapens pēc martā izcīnītās uzvaras posmā Saūda Arābijā atklāja, ka viņam Marko palikšana komandā ir izšķiroši nozīmīga.

Izmantotie avoti:
https://www.autosport.com/f1/news/r...

     [+] [-]

, 2024-07-21 17:19, pirms 2 mēnešiem
Par ko tagad angļu dzeltenā auto sporta prese rakstīs?