Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Prosts: "Deniss pats ir vainīgs"

Jānis Pārums

Četrkārtējais pasaules čempions Pirmajā Formulā Alēns Prosts uzskata, ka "McLaren" komandas nesaskaņās un pilotu vārdiskajos ķīviņos ir vainīgs tieši komandas vadītājs Rons Deniss.

"Domāju, ka Deniss zaudējis kontroli pār situāciju," sacīja Prosts. "Lielākā problēma ir tajā, ka Rons nemāk komandas pilotus sadalīt pirmajos un otrajos. Viņam vienmēr ir bijuši savi mīluļi – tā bija ar Sennu, Hakinenu un tagad arī Hamiltonu. Es pilnībā saprotu Alonso neapmierinātību – nav patīkami, kad komandā tevi nenovērtē."

Prosts uzskata, ka jau sezonas sākumā Denisam vajadzējis noteikt - Alonso būs komandas pirmais pilots, bet debitants Hamiltons - otrais.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: SIPA

     [+] [-]

, 2007-10-19 15:06, pirms 17 gadiem
taisnība vien ir...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-19 23:44, pirms 17 gadiem
piekrītu

     [+] [-]

, 2007-10-20 11:46, pirms 17 gadiem
PILNĪBĀ PIEKRĪTU ČEMPIONAM.un Prosta viedoklis ir vairāk nekā svarīgs,jo viņš ir spēcīga personība F1 un nekādi nav saistīts ar Alonso,Hamiltonu vai Denisu

     [+] [-]

, 2007-10-22 15:28, pirms 17 gadiem
atgādina mazliet mantoju - tas ar sākumā ārdījās ka'traks šumi pat paris reižu apdzina - bet viņu bieži tehnika pievīla- hamiltons līdzīgi- tik tehnika pēdējā brīdi iegriezā - bet peikrītu zaļknabim jāciena vecākais pilots - un vēl kads - ex čempis - vienalga kura mīlulis viņš ir !