Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapenam pēc 2021. gada avārijas Silverstonā ir redzes problēmas

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapenam pēc 2021. gada avārijas Silverstonā ir redzes problēmas
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Pēc 2021. gada Lielbritānijas posmā piedzīvotās smagās avārijas Makss Verstapens saskaras ar redzes problēmām. Toreiz viņu no trases pirmajā līkumā "izsita" Lūiss Hamiltons.

Togad Verstapens spraigi cīnījās par pirmo F1 čempiona titulu. Silverstonā holandietis atradās priekšā Hamiltonam, kad sāncensis pirmajā līkumā mēģināja veikt apdzīšanu, aizķerot "Red Bull" formulu. Verstapens lielā ātrumā izlidoja no trases un sāniski ietriecās riepu barjerās, saņemot 51G spēcīgu triecienu.

"Kopš šīs avārijas, man ir problēmas ar redzi," intervijā "Red Bull" mājaslapas vācu versijai apstiprinājis Verstapens. "Redze visvairāk tiek ietekmēta tajās trasēs, kur asfalts nav gluds vai trases malās ir daudz reklāmas plākšņu."

Tagad jau trīskārtējais pasaules čempions atceras savu uzvaru Ostinā, kas sekoja vairākus mēnešus pēc avārijas.

"Šajā sacīkstē es ne vien cīnījos pret Luisu, bet arī ar izplūdušu skatu," pastāstīja Verstapens. "Tas bija kā braukt ar ātrumlaivu uz 300 km/h. Nekad iepriekš to nebiju teicis, bet dažus apļus bija pat tik slikti, ka nopietni apsvēru iespēju nobraukt malā. Vienīgā lieta, kas palīdzēja, bija koncentrēšanās uz savu elpošanu, kamēr Luiss koncentrējās uz elpošanu man pakausī."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-07-19 17:40, pirms 2 mēnešiem
haha, atkal izdomā problēmas, lai būtu varonīgāks.