Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss pārspēj Verstapenu pirmajā F1 treniņā Ungārijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss pārspēj Verstapenu pirmajā F1 treniņā Ungārijā
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

F1 čempionāta nedēļas nogale Ungārijā sākusies ar pirmajiem treniņbraucieniem, kuros ātrāko rezultātu uzrādīja Karloss Sainss, bet pirmajā trijniekā iekļuva abi "Ferrari" komandas piloti.

Ātrāko rezultātu 1:18.713 Sainss sasniedza otrās pusstundas sākumā, braucot ar mīkstā sastāva riepām. Tobrīd spānis no pirmās pozīcijas uz leju atbīdīja komandas biedru Šarlu Leklēru.

Sainss treniņā par 0.276 sekundēm pārspēja čempionāta līderi Maksu Verstapenu, atstājot "Red Bull" pilotu otrajā vietā. Leklērs bija vien 0.022 sekundes lēnāks par Leklēru.

Apstākļi Hungaroringā bija īpaši karsti, asfaltam uzsilstot līdz pat +58 grādiem pēc Celsija, kas braukšanas apstākļus ievērojami sarežģīja.

Pirmo piecinieku noslēdza Džordžs Rasels un Guanju Žou. Labākais no "McLaren" pilotiem ar sesto rezultātu bija Lando Noriss, bet Lielbritānijā notikušā iepriekšējā F1 posma uzvarētājs Lūiss Hamiltons no "Mercedes" ierindojās desmitajā vietā.

Šodien tiks aizvadīta vēl viena treniņsesija.

Rezultāti:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv